Universal Auto HUD OBD + GPS Sistem Dual Smart Head Up Display cu Navigatie Vitezometru Alarma Ambientala Sistem de Avertizare la Depășirea vitezei

282.72lei 565.44lei

AP-6 Auto Universal HUD OBD + GPS Sistem Dual Smart Head Up Display cu Navigatie Vitezometru Alarma de Lumină Ambientală, Sistem de Avertizare la Depășirea vitezei

Descriere:

1. OBD+GPS sistem dual

2. Rotativ suport, 2 metode de instalare(consola centrala sau parbriz).

3. În prezent, primul HUD cu alarmă lumina de ambient (lumina ambientală este, în mod normal, albastru, și intermitent în culoarea roșie atunci când alarma se produce).

4. Primul HUD care are funcția de ceas în colțul din dreapta jos a ecranului.

5. Există trei unități de turbina de presiune: PSI, 100KPA, și bar.Turbina valoare poate fi reglat și calibrat pentru a crește consumul de combustibil unitate de M/L.

6. Până la 10 Hz rata de refresh, nu balbism întârziere fenomen.

7. Funcția GPS pot fi afișate atunci când în modul OBD.

8. Atunci când viteza este schimbat la km / h, temperatura apei va comuta automat la Fahrenheit, unic distanță de conducere va comuta automat la Km, iar consumul de combustibil va comuta automat la Galon MPG.

9. 9 ecrane de afișare pot fi selectate.

Caracteristică:

1. Actualizat rezoluția ecranului, timp de satelit este adăugat în colțul din dreapta jos, în timp real de afișare.

2. De bază reglabil, ajustarea gratuit.

3. Două metode de instalare, poate fi instalat pe consola centrala sau parbrizul din față de sticlă.

4. OBD+GPS sistem dual, funcția GPS pot fi afișate în modul OBD.

5. Cu LED-uri de lumină (este albastru în condiții normale de condițiile de afișare, și se afișează intermitent roșu sub numerice stare de alarmă).

Funcția:

OBD2 modul: viteza, RPM, temperatura apei, tensiune, consumul de combustibil, ceas, singur distanța de călătorie, de călătorie singur timp, temperatura ulei, turbina de presiune, accelerație de testare, de testare a frânelor, depășirea vitezei de alarmă, motor de alarmă pentru defecțiuni, codul de eroare eliminarea, temperatura apei de alarmă, alarma viteza, tensiune, alarma, km/km comutator, oboseala de conducere memento, automată și manuală, reglare luminozitate, poate afișa mai mult de 100 de fluxuri de date

Modul GPS: viteza, altitudine, numărul de sateliți, ceas, singur distanță de conducere, singur timpul de conducere, busola

Caietul de sarcini:

Model: AP-6

Aplicabile vehiculului modele: toate modelele

Dimensiune produs: 109x86x75mm/4.29x3.39x2.95"

Greutate neta: 150g

Pachetul dimensiune: 110*110*70mm/4.33*4.33*2.76"

Brut greutate: 270g

Observație: modul GPS este potrivit pentru toate masinile, OBD2 mod este potrivit pentru masini cu protocol OBD2.

Notă:

1. Pot exista mici dimensiuni abateri datorită măsurare manual, diferite metode de măsurare și instrumente.

2. Imaginea nu poate reflecta culoarea reală a elementului din cauza diferitelor fotografierea lumina, unghiul și monitor.

1 X HUD

1 X Cablu OBD2

1 X Sticker

1 X Manual De Limba Engleză

Picătură De Transport Maritim De Servicii.

1.Nu există nici un stoc limitat pentru a îndeplini ordinele pe o bază de zi cu zi.

2.Pentru USA/CA /RU viteza de transport maritim este foarte rapid.

3.Prioritate de livrare,livrare rapida in 48 de ore.

4.Nu factura sau receip sau materiale promoționale incluse.

5.Suport CSV/EXCEL ( comenzi mai mari) dropshipping.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timp de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit comanda după 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmări comanda dumneavoastră și de a lua înapoi la tine asap.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și de 30 de zile de la data primirii.În cazul în care elementul este în posesia ta mai mult de 7 zile, acesta va fi considerat utilizat și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE la tine.NU există EXCEPȚII!

Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și ID-ul comenzii.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și s-a întors cu ambalajul original, dacă este posibil.Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important.Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem efectua până satisfactia dumneavoastra.


  • Dimensiunea Numele: 11*11*7cm
  • Origine: NC(de Origine)
  • Putere nominală: /
  • Fir sau Wireless: Sârmă
  • Frecvența De Ieșire: /
  • Nume De Brand: VODOOL

Etichete: viteza gps vitezometru, gp tracker, alarma secur, hud display gps auto universal, display obd, masina de afișare hud, hud, 2020 gadget, pălărie auto inteligent, motor auto tester.

Dima 09 S
2020-12-12
5/5
Indicator HUD consistent with the description and fotkami-exceptionally useful gadget! I am very happy with your purchase. Fast shipping, total lead time 30 days from purchase to receive, of which 10 days before shipment was already in Poland. Thank you and. .. P..O..L..E..C.. AND..M..!!!...
Prostoyparol
2020-12-31
5/5
EXCELLENT PRODUCT.
Hkoninkx
2021-01-16
5/5
perfect working with honda city 2019 in pakistan
Marcoiiii
2020-12-12
5/5
Serious, professional, fast seller, highly recommended.

Ați putea dori, de asemenea