Motocicleta Decal Pad Triple Tree Top Clemă Superioară Front-End pentru Suzuki GSXR600 GSXR750 GSXR 600 GSXR 750 K6 K8 2006-2010

24.37lei

Economia Transport:

Am expediat coletul în termen de 24 de ore de la primirea de plată clare.

Am expediat de la Freemindtherapy.ro' adresa NUMAI.Vă rugăm să asigurați-vă că adresa în Freemindtherapy.ro este compensată cu adresa de livrare înainte de a plăti.

Dacă ai nevoie rapid de transport maritim ,vă rugăm să ne contactați pentru extra poștale înainte de a face o plată clare .

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

Noi va vom ajuta clienții post elementul prin China Post Aer Înregistrat Mail sau hong kong Air Mail în funcție de clienții țară.Deci, timpul de livrare este de obicei 20 - 35 de zile.Dacă există ceva întârziere în procesul de expediere, se va lua 35-45 de zile pentru a delivere ihe element pentru clienți.Reveni Plicy:

Toate retururile sunt acceptate.Mai fi noi in ambalajul original.

Dumneavoastră ar trebui să ne contactați în termen de 30 de Zile de la primirea produsului.

Restituire având ca Banii Înapoi sau Schimb.

Returnare vor fi plătite de către dumneavoastră a cumpăra Feedback: vă Rugăm să lăsați-ne un 5 stele feedback pozitiv cu un ansamblu Detaliate de Vânzare de Rating(DSR) de 5stele dupa ce primiti produsul.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a ne părăsi feedback negativ sau neutru , comunicarea poate rezolva 99,9% din probleme, ne pasă de fiecare client.

Dacă ne lăsați orice feedback neutru sau negativ, fără nici o comunicare cu noi ,nu vom urmări să rezolve orice problemă pentru tine . (Pentru că Freemindtherapy.ro ia în considerare toate feedback-ul neutru ca feedback-ul negativ ,acesta nu va fi eliminat mai mult).Sper Pentru Cooperare.Vă Mulțumim Pentru Înțelegere!


  • Tip De Element: Stickere Si Autocolante
  • Tip De Material: Autocolante
  • Nume De Brand: MOCOFAIRINGS

Etichete: 600 gsxr k5, Gsxr 750, gsxr600 k8, partea suzuki gsr, Gsxr 1000 k6, suzuki gsx r k6, suzuki gsxr 1000 k7 k8, suzuki vitara, suzuki gsxr 600 k5, decal gsxr.

Ați putea dori, de asemenea