Extra Long Double Freze Culoare Tapiterie Router Biți Carbură De Culoare Tapiterie Router Cam Sus Jos Sus Jos Rulment Cu Bile Dublu 1/4 * 3/8

13.79lei 21.23lei

Parametri: 1. Material: carbură cimentat

2. Dimensiune: (aprox.)

1) Shank: 6,35 mm/ 0.25 în

2) de Tăiere: lungime: 50 mm/ 76 mm (1,97 in/ 2.99 in), diametru: 9.52 mm/ 0.37 în

Lista de ambalare:

Router-Bit * 1

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.5. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.


  • Diametru: 9.52 mm
  • Acoperire: Alte
  • Lungimea Totală: /
  • Tip: Alte
  • Material: Wolfram Aliaj De Cobalt
  • Numărul De Model: Router Pic
  • Gradul: R0.25

Etichete: culoare tapiterie router, toate pentru reparații, simwood, cutie cutter, rulment pentru router pic, cam router, culoare tapiterie, folie cutter, castan cutter, A430.

Shvedovskiu
2020-09-18
5/5
Everything is according to the description. I haven't tried it yet.
Robledocesar
2020-09-18
5/5
Everything is according to the description. I haven't tried it yet.

Ați putea dori, de asemenea