4buc/set Stilou Tip Tijă de Pescuit de Buzunar Gheață Tijă de Pescuit Mare, Pescuit Tijă de Viteze Set Portabil Tijă Telescopică de Pescuit Dotari

22.05lei 38.65lei

Descriere:

Retractabil lungime a pen arborelui este de 20 cm, un total de 5 secțiuni (cu excepția ocupe de secțiune), deschiderea lungime este de aproximativ 1 metru, iar învelișul exterior este realizat din pură din aliaj de aluminiu, și arborele material este epoxidice fibra de sticla.

Se potrivesc jantele sunt ST5-P material plastic de înaltă rezistență tambur roți realizate din material plastic de înaltă rezistență.Roțile au o lungime totală de 7,5 cm, o lungime a corpului de 4,5 cm, o lățime de 3,2 cm, și o greutate netă de 30 de grame.Există un buton de reglare a forței de frânare la capăt de pescuit volan fără mâner, care poate regla forța de frânare.Acolo este un buton negru pe partea de la roata cu mâner, care poate crește frecare atunci când este apăsat.Viteza raportul dintre roți este de 2,1:1, liniare capacitate este de 0,18/60 (mm/m), 0.20/55 (mm/m), 0.25/40 (mm/m).

Caracteristicile acestui produs: ușor de transportat, permițându-vă să se bucure de pescuit oricând, oriunde.Daca tu sau cineva din familia ta și prietenii este o familie de pescuit, acest produs este, de asemenea, un cadou pentru tine.

Caietul de sarcini:

Are aceleași funcții, este convenabil pentru a efectua atunci când călătoresc, are aceleași funcții, și este ușor de operat.

Culoare ambalaj de carton, ușor de transportat.Acest ambalaj este ușor și convenabil, și este bun pentru protejarea produsului în timpul transportului.

Pot fi folosite ca daruri pentru prieteni.De asemenea, potrivit pentru călătorii și ușor de transportat.

Pachetul Inclus:

Un pix tijă de pescuit (1 metru).

Unul ST5-P material plastic de înaltă rezistență tambur roata.

Un vas de linie de pescuit

O cutie de accesorii


  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Aliaj De Aluminiu
  • ACȚIUNE: Lent
  • Nume De Brand: Puternic-Toyers
  • Numărul De Model: Tije De Pescuit
  • Duritate: GREU
  • Poziția: stream
  • Categorie: Flux Rod

Etichete: unelte de pește, mini zbura de pescuit set, tija pește, mare tijă de pescuit sfat, mark v rod, icefishing rod, finanțe unelte de pescuit, mâner tijă de pescuit folie, kastking brutus rod, fiter tijă de pescuit.

Raymond Lara
2020-11-05
5/5
Very good.
Lukerja74
2020-11-24
5/5
I have not received this product yet. what is happening?

Ați putea dori, de asemenea