Fullmosa Yola 4 Culori Lustruite de Ceas din Piele Trupa Vintage Bratara de Eliberare Rapidă Curea 18/20/22mm

47.80lei

Fullmosa Yola 4 Culori Lustruite de Ceas din Piele Trupa Vintage Bratara de Eliberare Rapidă Curea 18/20/22mm

▶Lustruite Piele: Caracterizat de clar textura pielii, touch netedă, și luciu natural, lustruite de piele păstra textura originală din piele.Păstrează această bandă confortabilă și suficient de robust pentru a purta toată ziua. ▶Caietul de sarcini: Lungime-200 mm, 3 dimensiuni(18mm, 20mm si 22mm) pentru tine de a alege de la.Detine o mare compatibilitate pentru cuarț ceasuri, ceasuri mecanice sau smartwatches, cum ar fi Asus, Samsung și Huawei.Vă rugăm să verificați lug lățimea înainte de cumpărare, compatibil ceas tipuri vedea descrierea de mai jos. ▶Grele Curea: Set de robust D-forma cataramă și delicat de cusut, acest robust curea de ceas cu culoare neutră și robust detalii, va adăuga un dram de edgy rafinament la orice tinuta.Ulei de etanșare marginea este frumos amenajat, nu este ușor de a sparge. ▶Eliberare rapidă & Instalare: cu eliberare Rapidă design plin de grație ceas trupa foarte usor de instalat, glisați rapid buton de eliberare cu degetul și apoi introduceți codul pin, la doar câteva secunde, instalarea s-a terminat.Și dublu catarama de ajustare este perfect pentru montaj încheietura mâinii. ▶Ceea ce veți Obține: Rafinat Cutie Pachet inclusiv: 1 x Ceas din Piele Trupa(4 culori opțional), 1 x Primăvară Instrument Bar, ideal cadou la alegere pentru prietenul sau familia ta.Rambursare sau de înlocuire completă pentru toate de calitate-legate de probleme.

Alegere Culoare

Maro închis+gri Fumuriu hardware Maro+gri Fumuriu hardware Maro+Silver hardware Gri+Argintiu hardware

Caietul de sarcini

Descrie modelul de bază de informații și de mărimea a/sheThe Fullmosa Yola Lustruite de Ceas din Piele Trupa este: ★ Durabil si moale de lustruite piele material; ★ Umil și clasic pentru o epocă arata ; ★ Versatil pentru diferite culori pentru a se potrivi costume; ★ Reglabil si respirabil cu 9 catarama găuri; ★ Genial cu smart interschimbabile structura Caietul de sarcini Material: piele Lustruite Dimensiuni: Latime-18/20/22mm, Lungime-200 mm, Grosime-4mm Trupa Culoare: maro inchis, maro deschis, gri Gen: unisex Pachetul Include: 1 x Ceas din Piele Trupa, 1 x Primăvară Bar Instrument de poartă.

Descrie povestea ta de brand, inclusiv stabilirea și dezvoltarea termenele, etapele, etc.


  • starea: Noi cu tag-uri
  • Dimensiune: 18mm,20mm,22mm watch band
  • Incuietoare Tip: D-Forma De Catarama
  • Numărul De Model: YOLA
  • Trupa Lungime: 20cm
  • Trupa Tip De Material: Piele
  • Tip De Element: Watchbands
  • culoare: 4 culori
  • Piele: lustruite piele
  • Nume De Brand: Fullmosa

Etichete: aqua terra, sr2ez, 22mm watchband, kat wach ceasuri, camera de eliberare rapidă curea, curea de ceas mujer, dia ceas trupa, uita-wellington, ceas de curea din piele, eliberarea rapidă curea de ceas.

Heather Lee 130
2021-02-10
5/5
Thickness moderate and color sensitivity pictures exactly the same as Arthur Listen to very like it hot ㅎ ㅎ
Hciltvik
2020-12-21
5/5
Shipping fast and terrific
Volodymyyrr
2020-10-28
5/5
Okey
Nadin1715
2021-02-10
5/5
Leather, not living on-like texture Pin belly part well fit Arthur refunded to the next cotton buy shiny brown wife in Buy just write the ㅠ

Ați putea dori, de asemenea