4G Câine GPS Tracker V43 Voce monitor Pet Tracker GPS de Urmărire în timp Real WIFI Cat de Localizare LTE+WCDMA+GSM Waterpoof IP67 APP Gratuit

246.76lei 379.62lei

4G Câine GPS Tracker V43 Voce monitor de Companie GPS de Localizare în timp Real de Urmărire WIFI Cat de Localizare LTE+WCDMA+GSM Waterpoof IP67 APP Gratuit

Notificare înainte de a Comanda: 1. Acest GPS Pet trackerV43 poate lucra cu 4G LTE+3G WCDMA+GSM 2G rețele .V43 benzi combinație: 4G FDD: Trupa 1/2/3/4/5/7/8/12/20/28A 3G-WCDMA:Trupa 1/2/5/8 2G-GSM: Trupa 2/3/5/8

2. Acest tracker nevoie pentru a utiliza o cartelă Nano-sim,iar pachetul nu include orice cartela sim,vă rugăm să cumpere cartela sim de pe piata locala.

Caracteristici Principale: 1. 4G LTE+3G WCDMA+GSM 2G rețele 2. Rezistent la apa IP67 3. LED lumini de rulare pe baza senzorului de lumină în mod automat 4. De poziționare GPS, cu o precizie de 5m în aer liber 5. Poziționare WIFI, cu o precizie de 30 m în interior 6. Platforma Web/ App Telefon/ SMS-uri pentru pozițiile de verificare 7. Traseu istoric 8. Geofence: GPS gard & WIFI gard dublu de îngrijire 9. Pasul de numărare 10.Vocea monitor 11. Alarmă baterie descărcată 12. Ton de apel pentru a găsi animalele de companie

Specificatii produs: localizare GPS timp de: 30sec cu pornire la rece (open sky) 29sec cu warm boot (open sky) 5sec cu hot boot (open sky) precizia de poziționare GPS: a 5-15m (open sky) WIFI precizia de poziționare:15-100m(În gama WIFI) temperatura de Lucru: de la -20 la +45 de Grade de Lucru umiditate:5% - 95% RH Gazdă dimensiuni: 52(L)*42(W)*15(H)mm Gazdă Net greutate: 35g capacitate Baterie: 500mA Pachet Accesorii: 1* GPS-ul anti-a pierdut gazdă 1* clip Înapoi 1* magnet USB cablu de încărcare 1* manual de Utilizare. 2* șuruburi Suplimentare 1* șurubelniță 1* Original cutie de vânzare cu amănuntul Cum să Utilizați nostru 4G V43 Pet Tracker GPS: Pasul 1: Obține o cartelă SIM nouă: 1).A obține o nouă cartelă Nano-SIM.Alege cartela Nano SIM de mai jos instrucțiuni. 2).Activarea cartelei SIM plan de date Celular și ID-ul Apelantului funcția de afișare. (Nevoile de urmărire consuma de date, efectuarea de apeluri telefonice, de asemenea, are nevoie de taxe.)

Pasul 2: Afla Tracker dispozitiv detalii:

Pasul 3: instalarea cartelelor SIM și puterea pe 1).Vă rugăm să asigurați-vă că dispozitivul este oprit înainte de a introduce cartela SIM; 2).Deschide fanta cartelei Sim cu o șurubelniță și introduceți cartela SIM în slot în funcție de direcția în diagrama de mai jos.Atunci când, în mod corect, cartela SIM va da un elastic simt.Dacă nu, vă rugăm să opriți și verificați SIM direcție. (Avertisment: Greșit de cartelă SIM direcție va provoca daune la SIM bază pentru utilizarea normală.) 3).Pentru a asigura impermeabil, vă rugăm să instalați slot SIM capacul cu șuruburi de diagramă arată pe dreapta. 4).Vă rugăm să folosiți magnetul încărcător pentru a reîncărca dispozitivul. 5).Apăsați 5 pentru a 7 secunde de la butonul de alimentare pentru a porni pe ea. (Față de albastru și roșu indicator lumini pe timp de 2 secunde și eliberați butonul.)

Pasul 4: Instala APLICAȚIA de tracker gardian Gardian are nevoie pentru a scana codul QR în ultima pagină a acestui manual cu telefonul inteligent, descărcați și instalați Aplicația de urmărire.Pasul 5: Autentificare Autentificare App App cu 10 cifre ID Nr.Setări: Toate setările trebuie să lucreze atunci când Aplicația afișează dispozitiv on-line cu cartela sim planul de date. 1.Despre dispozitiv: Verificați și edita tracker de informare. 2.Schimba parola:Schimba APLICAȚIA și platforma Web parola. 3.Principalele monitorizare number: numărul folosit pentru comenzi și trimiterea de alerte prin SMS primit. 4.Set SOS number: SOS Prestabilit numere pentru monitorizarea sunetului în jurul valorii de tracker. (Notă: Pentru intimitatea tracker utilizator, non-SOS numere nu a putut suna la tracker.) 5. SMS-uri de alertă comutator de: activați această setare pentru a activa dispozitivul pentru a trimite alerte SMS pentru principalele numărul de monitorizare. 6. Senzor de lumina: activați sau dezactivați senzorul de lumini de pe tracker, pentru a permite ei de a fi în mod automat în întunericul înconjurător, ceea ce face dispozitivul mai ușor să fie găsit. 7.Semnal de lumină: activați sau dezactivați semnalul cu indicatoare luminoase de pe tracker; 8. Găsi animale de companie: Când activați această funcție, tracker va trimite ton de apel pentru a fi găsite cu ușurință. 9.Device Language și fus orar: Setați tracker SMS alerte de limba șifus orar.pe dispozitivul eticheta, default parola este 123456. Pasul 6: verificați Locația în timp Real de urmărire și intervalul pentru încărcarea: Afișează ultima locație de GPS tracker.Pentru cele mai recente locație, apăsați "Single-refresh" pe harta din dreapta sus.Apăsați "interval de încărcare" și alegeți diferite interval de ori.Traseu istoric: Afișează traseul istoric al orice zi în consumul de energie.Discuție: 1).Apel la tracker: Să-ți suni pet tracker atunci când faceți clic pe el; 2).Monitorizare voce: Pentru a solicita o singură cale de apel de la tracker la numărul tipul și auzi sunetul în jurul tracker.Opțiunile sunt Chineză și engleză. 10. Reboot de la distanță: Pentru a reporni dispozitivul de această setare. 11. La distanță de putere-off: La putere-pe tracker de la distanță.

VJOYCAR fabrica are în jur de 200 de muncitori, foarte bun control al calității; toate produsele au certificare CE, face comenzile trece prin custom fără nici o problemă.Dacă ai nevoie de detaliate certificare CE sau rapoarte,vă rugăm să contactați cu noi direct.


 • Modulul Gps: Da
 • Numele Modelului: V43 4G Pet Tracker GPS MiNi
 • Caracteristică Specială: Rezistent la apa
 • Funcția V: Anti-a pierdut lumină intermitentă și control de la distanță
 • Nume De Brand: VJOYCAR
 • Funcția II: Istoria mișcării de redare pe harta google
 • Garanție: 1 An
 • Cerere: pisica câine geanta copii
 • Afară De Putere: GPS Tracker Pentru Câine, Pisică, Animale de companie
 • Funcția Nu: Urmărire în timp Real
 • Nivel rezistent la apa: IP67
 • Localizare: Aplicație GRATUITĂ, acces GRATUIT la platforma web, SMS-uri de localizare
 • locație moduri: GPS+WiFi+LBS Triplu de urmărire
 • Greutate Netă: 30g
 • Funcția III: Vocea monitor
 • Rețea: 4G LTE+3G WCDMA+GSM 2G
 • Dimensiunea Ecranului: Sub 2 Cm
 • GPS tip: GPS Tracker
 • Tensiune: 5V
 • Funcția a IV-a: Alertă de baterie descărcată
 • Element Dimensiune: 52*42*15mm
 • De Viață A Bateriei: 30 De Ore Și Până
 • Localizare GPS: Global

Etichete: alarma gsm, câinii gps, 4g tracker, gp tracker, breloc mini, jucarie pisica, tracker d, copil tracker, vehicul de urmărire gps, pisica gps tracker.

Angel Perdido999
2021-01-27
5/5
Switzerland, salt works flawlessly, collar very small not for big dogs!
Ryan Simple 08
2021-02-09
5/5
Excellent Quality!
Maximglin05
2021-01-02
3/5
Не Работает.Очень жалко денег.

Ați putea dori, de asemenea