Pentru Umidigi A9 Pro Caz De Lux Flip Piele Din Fibra De Carbon Magnetic De Adsorbție Caz Rezistent La Socuri Pentru Umidigi A9 Pro A9Pro Telefon Genti

18.55lei 23.19lei

Pentru Umidigi A9 Pro Lux Flip Piele Din Fibra De Carbon Magnetic De Adsorbție Caz Rezistent La Socuri Pentru Umidigi A9 Pro A9Pro Telefon Genti

Caracteristici Produs:

1.Ne-am sprijini cu ridicata și cu amănuntul.

2.Putem oferi cel mai bun pret,produs de înaltă calitate.

3.100% Brand Nou, de Înaltă calitate, Originale, din piele de caz coajă de telefon capacul din spate și Pur mecanic manual ambarcațiuni de cusut.

4.Design-ul unic permite accesul ușor la toate butoanele, comenzile și porturile fără a fi nevoie pentru a elimina cauza.

5.Ușor de utilizat, greutate de lumină, construcție Elegant,Oferă o protecție de la zgârieturi, lovituri, murdărie, grăsime și amprentele digitale.

6.Deschide mucegai potrivit real de telefon mobil,se potrivește Perfect telefonul mobil, stil flip, ușor pentru a elimina și instala.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Caracteristici: Convenabil,De Înaltă Calitate,Portofel
  • Nume De Brand: PEIBIN
  • Compatibil Marca: UMIDIGI
  • Tip: Portofel Caz

Etichete: 8 inch smartphone, carbon titularului cardului, bottega veneta, android smartphon, caz umidigi s5 pro, telefon mobil oukitel, cazuri umidigi a9pro, acoperi umidigi, smartphone umidigi, cană din oțel inoxidabil.

Ați putea dori, de asemenea