10PCS de Înaltă precizie pentru FC-6S Fibra Optica Satâr cu Lama FC-6S Tăiere Fibre viața 36000 ori optice satâr cu Lama

137.50lei 211.53lei

10PCS de Înaltă precizie pentru FC-6S Fibra Optica Satâr cu Lama FC-6S Tăiere Fibre viața 36000 ori optice satâr cu Lama

Vă asigur că calitatea produselor noastre pentru a ne asigura că vă oferim cele mai bune servicii pentru a asigura cel mai rapid de transport maritim, cel mai sigur mod de a livra produsele la mâinile tale!Dacă aveți orice întrebări de la primirea produsului, sau au probleme de calitate, vă rugăm să nu intrați în panică, nu ezitați să prezinte litigiile, vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți, vă vom oferi cele mai răspuns satisfăcător!Cumpărături fericit, vă mulțumesc foarte mult

Atributele produsului FC-6S, FC-6M

Caracteristici de Satâr cu Lama pentru fibra optica lame fabricate în China :

1,Poate fi rotit 12 poziții;

2,Tăiere viața de fiecare poziție este mai mult de 36000 de ori;

3,unghiul De tăiere este mai mică de 0,5 grade;

Fiber cleaver lama de cutter este una dintre principalele componente, utilizate în principal pentru tăiere fibre.Din cauza diferitelor materiale de producție vor fi diferite de la viata, lama normal speranța de viață de până la 50.000 de bază, în medie, unghiul de tăiere ≤0.5 °.Poza

1.TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida. 8.DeliveryTime:

Daca marfa dumneavoastra cantareste pana la 20 kg sau mai sus, sau ai nevoie de o cantitate mai mare, vă rugăm să ne contactați sau să ne e-mail, va vom oferi noi de ambalare caietul de sarcini, apoi încerca noastre cele mai bune pentru a salva unele cheltuieli de transport pentru tine, și astfel încât prețul produsului poate fi un avantaj pentru tine!

Suntem o mare întreprindere de producție grupuri în China, vindem prin Alibaba, nu este singurul scop ,este de a promova mai bine produsele noastre,toate produsele companiei noastre sunt expediate direct de la fabrica, vă rugăm să ne contactați , sperăm să se stabilească pe termen lung prietenos și reciprocă a relațiilor de cooperare între fiecare alte !

Noi oferim 6-12 luni de garanție.Dacă elementul este defect, vă rugăm să ne anunțați în termen de 3 zile de la livrare.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală, în scopul de a beneficia de o restituire sau de schimb de bunuri.Produsele returnate după 15 zile de la livrare sunt eligibile doar pentru reparații.Cumpărătorul este responsabil pentru toate costurile de transport maritim.Atunci când cumpără, înseamnă că cumpărătorul și-au dat acordul tacit pentru politica.Dacă mai multe detalii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați, vom lucra cu tine pentru a ajunge la win-win.

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


  • Cantitatea: 10buc
  • Origine: NC(de Origine)
  • locul de origine: China
  • Numărul De Model: FC-6S Fiber Cleaver Lama
  • Tăiere viata: 36000 ori;
  • Mai puțin decât: 0,5 Grade
  • poate fi rotit: 12 poziții
  • Utilizarea Cu: FC-7 Serii, FC-Seria 6, FCP-25, FCP-22, FCH-12, FCH-9, FCH-3
  • Nume De Brand: ZHWCOMM

Etichete: cleaver fibra optica, cleaver optic, incarcator splicer, conector de fibra optica, gpon onu, cutter optic, everdrive n8, aur fiber cleaver, aua fiber cleaver, coreea de fibră optică cleaver.

Ați putea dori, de asemenea