5V lumini Colorate led Joystick Iluminate Stick de de Cristal topball Pentru Jamma arcade joc de lupte mașină

19.12lei

Aceasta este o ÎNALTĂ CALITATE DIY accesorii.Le puteți folosi pentru a DIY propria ta mașină de joc Arcade.

Descriere produs: Colorat intermitent LED-uri de lumină .DC5V de intrare.Selectarea luminii: roșu, galben, albastru, verde, colorat intermitent. 5pin interfață, perfect pentru lupta arcade și joc de pescuit console.

Metoda De Plata

Vom accepta doar Escrow,Western Union.

Vă rugăm să acorde termen de 5 zile de la comanda.

Termenii De Livrare

Am expediat de luni până sâmbătă, cu excepția sărbătorilor legale.Vă rugăm să ne trimiteți un e-mail ÎNAINTE de a dvs. de plată dacă doriți să schimbați adresa de livrare.

Servicii Standard durează aproximativ 18-25 zile lucrătoare.Vă rugăm să rețineți că acest serviciu NU poate fi urmărită.

Accelerate de Serviciu durează aproximativ 10-15 zile lucratoare.Este urmărită de către țara dumneavoastră post office-ul (China EMS-ul).

Timpul de expediere în timpul Sezonului de Vacanta (Craciun, Anul Nou Chinezesc etc) ar putea fi mai mult decât de obicei timp.Vă rugăm să adăugați un alt 5-10 zile ca o întârziere.

Revine Pe Termen

În cazul în care ați primit un produs defect, clientul are până la 7 zile de la data de primire a cererii de restituire sau de schimb pentru unul nou.

În cazul în care ați primit un element greșit, Elementele trebuie să fie returnate în ambalajul original, nefolosite condiții și trebuie să fie, de asemenea, în cutia originală și de ambalare.

Noi nu permit rambursări sau schimburi din cauza de modificare a mintii.Vă rugăm să citiți toate descrierea furnizate ca un ghid înainte de a licita.În timp ce fiecare pas a fost luată pentru a se asigura că plecăm articolul corect, nu va fi o ocazie atunci când primiți elemente care sunt diferite de descriere.În acest caz, vă rugăm să contactați-ne imediat, astfel încât să putem remedia situația.Satisfactia dumneavoastra este important pentru noi și apreciem afacerea ta.

Despre Noi

Nu ezitați să ne contactați în orice moment, înainte și după achiziție; ne-am angajat la 100% satisfacție a clienților.Ne-am întors angajamentul nostru cu servicii superbe, 100% banii înapoi și o garanție de satisfacție.

Licitați Cu Încredere


  • Suport: PC /Raspberry Pi 1/2/3/3
  • Numele produsului: Arcade Joystick
  • Varsta: >3 Ani
  • Culoare LED-uri: Ca imagine
  • Tip: Coin Pusher
  • Funcții: De Distracții, Lupta
  • Numărul De Model: 256
  • Putere: 5V
  • Nume De Brand: jammaplus

Etichete: sanwa arcade butoane cu led, axa joystick arcade, cbox jamma, lampa led, claw joc, arcad buton, arcad joystick, arcad, jamma, neogeo x.

Ați putea dori, de asemenea