AC 220V 12V si 24V LED-uri Digitale Dual Termometru Controler de Temperatura cu Termostat Incubatorul de Control Microcomputer Dual Sonda

37.87lei 68.87lei

Acesta este un monitor dual și dual de control al temperaturii,se pot controla atât de refrigerare sau de încălzire a două produse, metoda de setare este aceeași de la stânga și la dreapta.

*Parametrii tehnici.

Controlul temperaturii gamă:-50℃~110℃

Temperatura eroarea de măsurare:±0.5℃

Modelul de senzor:ntc(10K/3435)

Precizie de Control:DC12V/DC24V/AC110V~230V(se poate alege)

Curent de lucru:MAX200Ma

Contact de releu curent:AC5A/220V

Temperatura de lucru:0℃~50℃

Temperatura de depozitare:-10℃~60℃

Metru lungime:90mm(L)*60mm(W)*26.5 mm(H)

Gaura dimensiune:70 mm(L)*50mm(H)l

Distribuția sonda lungimea de 1m,Sonda dimensiune: Φ4mm*20mm

Set stânga control temperatura

Apăsați Tasta "SET"de bord și ecranul din stânga clipește.Apăsați "SUS" și " Jos "pentru a ajusta intervalul de temperatură,apăsați dreapta "SUS" sau "Jos"pentru bord (Nici una), pentru a păstra apoi ieși.

Set dreptul de control al temperaturii

Apăsați de două ori tasta "SET"de bord și la dreapta pe ecran clipește, Apăsați"SUS" și "Jos"pentru a ajusta temperatura,apăsați dreapta "SUS" și "Jos"bord(nici una), pentru a păstra apoi ieși.

Porni și opri sincronizarea

În starea de așteptare electric să apăsați "SET" - o dată, începe calendarul de ieșire ,ecran alternativ.

Apăsați Tasta "SET" de bord trei secunde intra în setarea de parametri de control.

Apăsați ▲sau ▼ bord cheie alege regla meniu .apoi apăsați SET chei din nou pentru a intra în legătură de stat de control parametru setare, apăsați ▲sau ▼ bord cheie pentru a regla parametrii care necesită modificare.Apăsați tasta "SET" de bord pentru a ieși după ajustat ,sau a ieșit din întârziată 6 secunde de sistem.

◆De răcire .modul de încălzire setarea

Apăsați tasta "SET" de bord mai puțin de 3 secunde ,intră în meniul de afișare, codul "HC" este afișată pe ecran, apăsați tasta "set" de bord afișează modul de lucru.Apăsați"▲" sau "▼"pentru a modifica parametrii ."C" înseamnă modul de răcire ,"H" înseamnă modul de încălzire.

◆Reveni diferența funcția;

Temperatura maximă a fost limitată cu întoarcere diferență între start-up și închide.

◆Se întoarcă diferența de setare.

Apăsați tasta "SET" de bord mai puțin de 3 secunde, intră în meniul de afișare, apăsați tasta "▲" sau "▼" pentru a ajusta cod până când ecranul afișează "D" codul, apăsați pe "SET" tastatură pentru a afișat valoarea de rentabilitate diferență.Apăsați "▲" și "▼" tastatura din nou pentru a regla parametrii.

◆Funcția de corecție de temperatură

Atunci când există abateri între temperatura de măsurare și de temperatură standard.Aparat de măsurare a valorii și standard de temperatură se poate regla la fel în funcție de corecția de temperatură.Temperatura după corecție=Temperatura înainte de corecție +valoarea de corecție (Valoarea de corecție poate fi pozitiv număr ,număr negativ și zero)

◆Corecția de temperatură de setare:

Apăsați tasta "SET" tastatură mai puțin de 3 secunde, intră în meniul de afișare, apăsați tasta "▲" sau "▼" tastatură pentru a regla cod până când ecranul afișează "CA", apăsați tasta "SET" display cu tastatură valoarea de corecție a temperaturii, Apăsați "▲" și "▼" tastatura din nou pentru a regla parametrii.

◆Întârziere funcția de protecție:

Apăsați tasta "SET" Tastatură mai puțin de 3 minute .intră în meniul de afișare .apăsați "▲" sau "▼" tastatură pentru a regla cod până când ecranul afișează "PT", Apăsați tasta "SET" tastatura afișată întârziere de protecție setare,Apăsați "▲" și "▼"tastatura din nou pentru a regla parametrii.

◆Ultra-temperatura funcția de alarmă

Dacă măsurare temperatură ≥control temperatura +AH releu de alarmă acționat , controler de temperatura alarmante ,ecran alternate afișarea "H" și să prezinte temperatura.Apoi apăsați pe nimeni tastaturi pentru a opri îngrijorătoare și opriți alarma releului de ieșire

◆Ultra-temperatura de setare alarmă

Apăsați tasta "SET" tastatură mai puțin de 3 secunde , intră în meniul de afișare,apăsați tasta "▲" sau "▼" tastatură pentru a regla cod până când ecranul afișează "HS" .Apăsați SET" tastatura afișată valoarea setată de ultra-temperatura, apăsați "▲" sau "▼"tastatura din nou pentru a regla parametrii , înființat "HS "0",puteți dezactiva funcția de alarmă.

◆Ultra temperatura funcția de alarmă

măsurarea temperaturii < control temperatura-E releul de alarmă acționat ,

controler de temperatura de alertare .Ecran alternate afișarea "L "și să prezinte temperatura ,apăsați pe nimeni tastatură și dezactivarea releului de ieșire.

◆Ultra temperatura de setare alarmă

Apăsați tasta "SET" tastatură mai puțin de 3 secunde ,intră în meniul de afișare,apăsați tasta "▲" sau "▼" tastatură pentru a regla cod până când ecranul afișează "LS", apăsați tasta "SET" tastatura afișată valoarea setată de joasă temperatură, apăsați "▲" sau "▼" tastatura din nou pentru a regla parametrii ,înființat "LS" ca "0",puteți dezactiva funcția de alarmă.

Starea Indicatorului luminos introducere.

Verde înseamnă de lucru cu indicator de lumina , lumina verde luminos lung înseamnă stat de răcire sau de încălzire.Lumina roșie flicking înseamnă întârziere la pornire și cu funcția de setare.Lumina roșie lung luminoase înseamnă în starea de setare.


 • Utilizare: Interior
 • Certificare: NICI unul
 • Putere Tip: Incarcator
 • Tip Display: Digital
 • Max Măsurare A Temperaturii: 100°C - 119°C
 • Teoria: Controler De Temperatura
 • Dimensiunea De Afișare: 1.9 Inci & Sub
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: Inpelanyu
 • Numărul De Model: C1388
 • Stil: În picioare și Agățat de Perete

Etichete: incub, termostat w1209 220v, control temperatura, termostat, concentrator hub controller, runda temp controller, thermomet, termostat digital controler, vreme digital controler de temperatura, inkubator controller.

Woundersox
2021-02-03
5/5
received thanks

Ați putea dori, de asemenea