Pentru Land rover Defender 90 110 Bara Fata U bara Față, Bara de protecție bull bar Accesorii Originale Tip Bara

1 175.14lei 1 678.78lei

pentru Land rover Defender 90 110 Bara Fata U bara Față, Bara de protecție bull bar Accesorii Originale Tip Bara

AUTO 4X4, ACCESORII BARA FATA CAPAC POTRIVIT PENTRU LAND ROVER APERE 90 110 CANTITĂȚILE:1BUC/SET MATERIAL :PP POZIȚIA DE MONTARE:BARA FATA

Plata 1) Vom accepta Qiwi, Mastercard, Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW. 2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile.Shippment 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. 2. Comenzile procesate în timp util după plata de prelucrare a făcut. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare. 4. Imaginile prezentate nu sunt reale element .Acestea sunt doar pentru referință. 5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil cu un răspuns.Garanție 1. Dacă nu sunteți mulțumit atunci când primiți articol, vă rugăm să returnați-l în termen de 30 de zile pentru o inlocuire sau banii inapoi.Vă rugăm să contactați-mă înainte de a reveni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate la noi în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră. 3. De returnare este de a fi plătit de către Cumpărător.

FAQ


  • Caracteristici Speciale: pentru Land rover Defender 90 110 Bara Fata
  • Tip De Element: Barele de protecție
  • Numele Modelului: pentru Land rover Defender 90 110 Bara Fata
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Material: PP

Etichete: apăra land rover, land rover tricou, land rover a proteja bara de protecție, defender 110 welt, a sunat rover, apăra, metal u bar, bmw bull bar, dacia logan scaun, masina bull-bar.

Ați putea dori, de asemenea