100buc 25mm lucrate Manual din Panglica de Satin, Trandafiri, Flori, Flori Decorative Meserii DIY Buchete de Mireasa Cusuta,12 Culori

27.01lei 28.43lei

100buc/lot Ployester Panglica de Satin Flori de Trandafir 1. Sunteți în căutarea la 100buc/lot panglica de satin flori de trandafir ... 2. Material: 100%poliester 3. Facut cu 20 mm(lățime) panglica de satin,flori de trandafir dimensiune este de aprox 25mm , foarte bune elemente pentru a fi folosit în îmbrăcăminte, accesorii, jucării,agrafele de păr, artizanat, ornamente, folie de vacanță, și de ambalare, aceste de înaltă calitate, panglici superioare rezistența culorii și formei. 4.Culoare:12 culori pentru selectarea

Vă rugăm să rețineți că culorile pot varia ușor din cauza monitoare.

TRANSPORT maritim: 1. Nava în întreaga lume, cu număr de urmărire.

2. Comenzile procesate în termen de 2 zile lucrătoare de plată de verificare.

3. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este prevăzut de către transportator.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

4. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 40 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

PLATA:

1. Acceptam plata prin Alipay NUMAI.

2. Plata trebuie să fie făcută în termen de 7 zile .

FEEDBACK-ul:

Dacă aveți orice probleme sau nelămuriri cu orice comanda sau produse ,vă rugăm să ne mesaj și să ne dea o șansă pentru a vă ajuta înainte de a părăsi orice feedback-ul,noi credem că putem produce un rezultat pozitiv la orice situație și va munci din greu pentru a câștiga lauda ta.

Vă mulțumesc foarte mult!!!


  • culoare: 12 culori pentru selectarea
  • Arc Material: 100%Poliester
  • Numărul De Model: WE34D
  • arc panglică: Ployester Panglică
  • Tip: flori de trandafir
  • Nume De Brand: Yiasangly
  • Dimensiune: about 25mm
  • Tip de en-Gros: Da(>50 Buc)
  • Setați Tipul: Da

Etichete: satin ribon trandafiri, sclipici panglică 100mm, siatin panglică cu trandafiri, argint panglica de satin trandafiri, nailon panglică 100mm, panglica de satin 40mm, sifon panglică cu trandafiri, unghii de transfer, satin panglică violet 100mm, mini crin de apă.

Ați putea dori, de asemenea