1buc Mecanic DE-UVH900 Albastru cu polimerizare UV Masca de Lipire Pentru PCB Circuit Proteja Serviciul de Reparatie Pastă de Lipit-Flux + Neddles

17.04lei 18.92lei

Mecanic DE-UVH900 Albastru cu polimerizare UV Masca de Lipire Pentru PCB Circuit Proteja Serviciul de Reparatie Pastă de Lipit-Flux + Neddles Caracteristici: UV Lipire Rezista PCB cu polimerizare UV de Lipire Mare Catarg Masca de Lipire Lipire Rezista 10CC Acest Lipire UV Rezista este folosit pentru a proteja PCB urme de coroziune, umiditate.De asemenea, este utilizat pentru repararea PCB după lipire, rework.Aplicare: Aplicati vopseaua de pe PCB.A întins-o pe PCB cu acoperire transparent masca de film.Expune în lumină UV ( sau de soare ) timp de câteva minute.Spele vopseaua suplimentar de benzina sau ulei de bază de solvent.Pachetul Inclus: Albastru cu polimerizare UV Lipire *1 prieten Drag:

Vă mulțumesc foarte mult pentru vizita la magazinul nostru!Vom face tot posibilul pentru a vă servi!

Orice întrebări vă rugăm să ne contactați pentru a rezolva, nu se deschide dispute, Litigii este doar o pierdere de timp。Multumesc!

Despre Totalitate

1:nu vă faceți griji despre livrare de viteză, magazinul nostru produse au inventar!După ce plasați o comandă, ne va asigura livrarea la timp!

2:puteți alege propriul mod de logistică!

Dacă nu aveți cerințe speciale, putem alege cel mai rapid modul în care gândim logistica de livrare!

3:Înainte de expediere, vom verifica adresa ta, dacă adresa dvs. aparține zonă de la distanță, Vom lua legătura cu tine!

4:produsele Noastre nu sunt incluse în prețul de taxe vamale și de la distanță, costurile de livrare

Despre vamale:

1:După ce ne-nava,mărfurile sunt, în general, de aproximativ 7 zile pentru a ajunge la vamă!Se ocupe cu probleme vamale în timp util!

2:Dacă aveți nevoie de factură, vă rugăm să lăsați-mi un mesaj și să-ți lași adresa de e-mail nu va fi trimis la căsuța poștală în termen de 8 ore!

3 :produsele Noastre nu includ taxele vamale.Dacă țara dvs. vamale colecta taxe vamale, vă rugăm să acorde o în timp.Nu vom fi răspunzători dacă bunurile sunt returnate sau distruse, pentru că nu există nici un prompt de plată a taxelor vamale.Vă mulțumesc pentru înțelegere.


  • Numărul De Model: DE-UVH900 B1
  • Dimensiunea Particulelor: 25-48µm
  • Nume De Brand: MECANIC

Etichete: flux trecut, rimel motocicleta, PCB-ului de reparații, pcb, aur flux inserați codul, masca de lipire, pentru sudură tin, cu polimerizare uv lipire, flux de lipire, masca de lipire uv.

Ați putea dori, de asemenea