3mm & 4mm Grosime Lama Gheață ascuțitoare pentru Inline Patine de Gheata 80 200 de Diamante Brute Suprafață Netedă

38.28lei 40.27lei

3mm & 4mm Grosime Lama Gheață ascuțitoare pentru Inline Patine de Gheata 80 200 de Diamante Brute Suprafață Netedă

Buna ziua,prietenul meu drag:

Bine ati venit la magazinul nostru, oferim mereu produse de bună calitate cu preț rezonabil, este placerea noastra de a vă servi!Caracteristici Produs: 1. 1 partea de 3mm ice blade, cealaltă parte de 4mm gheață lamă; 2. 80 de diamant și 100 de diamante brute și suprafață netedă; Costum pentru: Pentru gheață lama Pachetul Include: 1 bucata ascutitoare 1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO) 2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății. 3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare 4. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta. 5. Dacă nu ați primit coletul tău în estimată interval de timp, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului! 1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către cumpărător. 2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#. 3. Va vom returna INTEGRAL PLATA la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor. 4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate. 1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni. 2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!

Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră!


  • Numărul De Model: ice blade Whetstone
  • Dimensiune: 3mm / 4mm width
  • Nume De Brand: hoomore
  • Tensiune: 12V
  • Tip: ice blade ascuțitoare

Etichete: lama patina, seba gheață lame, patinaj rulment instrument, gheață lame de skate, patina pe gheață ascuți, patine cu rotile aluneca, ice blade copii, patine cu rotile srews, instrument de instrumente de constructii, drift skate.

Ați putea dori, de asemenea