Rantion Laser Distanța de Meter 40 M 60 M 80 M 100 M Telemetru cu Laser Distanța de Meter Electronic Caseta Range Finder Instrument de Măsurare

76.03lei 89.45lei

Sprijini O varietate de Moduri de Măsurare: o Singură măsurare, măsurare continuă, zonă de măsurare, volumul de măsurare și teorema lui Pitagora măsurare. Rapidă și Precisă de Măsurare pe Arie, Volum, etc.: Oferind avansate transmițător laser, fotochimice lentile și senzor optic de rezolutie mare, acest contor poate oferi eficient, stabil și puternic, rezistent la lumina de măsurare. Plus&Scădere de Calcul Disponibile: Pot face plus-minus pe date de lungime, arie, volum sau teorema lui Pitagora, care face calculul mult mai ușor. Comutare Între Metru (m), Inch (in), Picioare (ft): Convenabil pentru tine de a citi rezultatele de măsurare. Plus Funcția de Observare: lentile optice este pentru a confirma valoarea de măsurare realizarea standard de precizie în măsurare. Built-in Bula: Un ajutor pentru măsurare de a realiza intuitiv unghiul și precise de măsurare. Ușor și Portabil: Portabil anti-alunecare design cu cauciuc moale partea de coajă precum șișnur îl face ușor pentru a prinde sau de a lua de măsurare.

Descriere:

Oferind instant de măsurare de la distanță, arie și volum cu un singur buton de operare, acest telemetru cu laser se poate face măsurarea ta convenabil și eficient.Suport unic&de măsurare continuă.Ușor de direcționare luminoase, cu laser pointer și există, de asemenea, plus/ scădere de măsurare.Display mare cu iluminare din spate, puteți vedea în mod clar date mult mai clare din toate direcțiile la zi și noapte.Compact și la îndemână design, excelent ajutor pentru mai multe tipuri de măsurători.

Caracteristici:

Caietul de sarcini:

Nume Produs: Telemetre Cu Laser Tip: Handheld Material: ABS + Silicon Culoare: Verde Gama de Opționale: 40m, 60m, 80m, 100m Precizie: ±3mm Unitate de măsură: m/ft/inch Alimentat De: 2 * Baterii AAA 1.5 V(Bateriile Nu sunt Incluse) Temperatura: 0-40℃ Nivel de protecție: IP54 Măsurare de Referință: Față/Spate de Referință Max.Măsurarea Istorie De Stocare: 20 De Seturi Suport: Măsurare Continuă, Zonă De Măsurare, Măsurarea Volumului, Ecran Cu Iluminare Din Spate, Teorema Lui Pitagora, Plus&Scădere, Buzzer, Max.&Min.Valoarea De Măsurare Dimensiuni: 118*54*27mm Se potrivesc Pentru: Lungime, Înălțime, Suprafață, Volum de Măsurare, etc.

Pachetul Inclusiv:

1 X Laser Telemetre(Bateriile Nu Sunt Incluse) 1 X Curea

Notă:

1.Vă rugăm să înlocuiți bateriile atunci când contorul a scăzut de viață a bateriei. 2.Vă rugăm să scoateți bateriile atunci când contorul nu este utilizat pentru o perioadă lungă de timp.


  • Nume De Brand: WinAPEX

Etichete: darth sidious, mi metru distanță, vintage bandă de măsurare, laser pointer, înregistrare sunet, instrument de măsurare lungime, 3 in 1 digital măsură de bandă, telemetru rezistent la apa, mitra de măsurare, metro un laser.

Ați putea dori, de asemenea