Personalizate Nunta De Coral Papuci De Casă Personalizat Domnisoare De Onoare Papuci De Mireasa Papuci De Casă Cabină De Duș De Mireasă Găină Noapte, Petrecere A Burlacelor, Cadouri

54.92lei 73.22lei

●▬▬▬▬▬▬●✿Cum de a comanda✿●▬▬▬▬▬▬● Cel mai bun produs, la cel mai rezonabil preț, meriți să ai.Personalizate Nunta de Coral Papuci de casă Personalizat domnisoare de Onoare Papuci de Mireasa Papuci de casă cabină de Duș de Mireasă Găină Noapte, Petrecere a Burlacelor, Cadouri Material: Coral fleece dimensiuni:Lungime 25cm latime 9.5 cm ambalare:ca imagine arată Despre Noi 1).Dacă sunteți un cumpărător persoană, amintiți-vă să ne adăugați la preferate vânzător. 2).Dacă sunteți un angrosist sau în căutarea pentru un partener de afaceri în China, vă rugăm să ne contactați.Despre Ordinele 1).Vă rugăm să contactați furnizorul primul rând, dacă doriți să plasați o comandă mare.De asemenea, vom obține mari reduceri de la compania expres dacă cantitatea de comanda este mare. 2).Dacă doriți să se amestecă comandă, vă rugăm să contactați cu noi, înainte de a termina de plată ca să ne putem face o reducere.Shippint 1).Elementele sunt expediate numai după ce plata este primită.Feedback-ul 1).Tu satisfăcătoare este singura noastră prsuit.Feedback-ul dvs. este extrem de important pentru noi. 2).Vă rugăm să lăsați-ne feedback-ul pozitiv odată ce sunteți mulțumit cu achiziția. 3).Vă rugăm să nu ezitați să ne contactați dacă sunteți mulțumit cu dvs. de a cumpăra, vom rezolva toate problemele cu care vă Mulțumesc pentru patronajul dumneavoastră vă Rugăm să lăsați următoarele informații la checkout: 1. Personalizate scris: vă rugăm să specificați ce text vrei pentru stânga și dreapta papuci de casă (orice text) 2. Stil de Font (vezi listare poze pentru stilul de font)


 • Mireasa coral fleece papuci: Mireasa coral fleece papuci de casă cadou
 • Frumos coral fleece papuci: flip flop
 • Domnișoara de onoare cadou papuci: Papuci de personalizare
 • Moda Papuci: papuci de pluș
 • Moda papuci de pluș: papuci de interior
 • Origine: NC(de Origine)
 • Ocazie: De Ziua mamei
 • Domnișoara de onoare coral fleece papuci: Domnișoara de onoare coral fleece papuci de casă cadou
 • domnișoara de onoare papuci: Mireasa Papuci
 • Coral fleece papuci de casă personalizate: Papuci Casual
 • Nunta de coral papuci: Coral fleece papuci

Etichete: mireasa echipa, petrecere a burlacelor accesorii doopsel, domnișoara de onoare prezent, petrecerea de nunta, cabină de duș de mireasă, fi mireasa, oasele echipa de mireasa, voaluri de partid găină, rochie de domnisoara de onoare, petrecerea decoratiuni poze.

Geonelson5
2021-01-04
5/5
Very Happy with them
Kekkoerosy
2020-12-21
5/5
They are very pretty slippers. I thought that they would be white and they are off white furry slippers but still cute.

Ați putea dori, de asemenea