SEMINȚIA 1/2/3Gang 1Way Atingeți Comutatorul UE Dublă Standard USB Port Cu Negru, Aur Alb Cristal Panou de Sticlă Switch-uri de Lumină de Fundal

87.05lei 124.36lei

Caracteristici: 1. Super-sensibilitate-trebuie Doar atingeți-l ușor. 2. Populare Culori sunt disponibile: Negru, Alb, Auriu. 3. Butonul se va aprinde noaptea, făcându-l mai ușor de a găsi. 4. Calitate Premium din Sticla Temperata si PC Material Plastic 5. Diferite de testare a calității în timpul producției, pentru a se asigura fiecare comutator funcționează bine înainte de a acesta este livrat către clienți. 6. Aspect Elegant, foarte Potrivite cu multe decor modern stiluri.Acesta poate fi aplicat la salon, dormitor, hol, bucatarie, baie, Birou și așa mai departe. 7. 2 cale de mijloc nu există un alt comutator de control de aceeași lumină.Puteți activa luminile de pe sau off din două locuri, acestea sunt adesea folosite pe o scara caz, camera mare cu switch-uri de fiecare ușă.de exemplu, atât la partea de sus și de jos a scărilor.NOTA 1: UN contact permanent Comutator poate lucra numai cu un alt Comutator Tactil și nu va funcționa cu Întreruperi Mecanice.Un Seminția 2 mod de Atingere a Comuta poate conecta numai cu un alt Seminția 2-3 modalitate de atingere a comuta.Un Dimmer switch trebuie să fie conectat la un alt Touch Dimmer Switch. Prezentare produs: Marca: SEMINȚIA 1Way Dimmer de Încărcare: 3-700w/Gasca, 700W Total 2Way Dimmer de Încărcare: 3-200w/Banda Wireless consum: ≤0,5 W Culori: Negru, Alb, Gloden Dimensiune: 157*86*35mm Curent: 16A Material: PC +Sticla Cristal Certificare: CE, BS, RoHS, GCC, FC Tensiune de Lucru: 110 V-250 V Umiditate Relativă: 10% ~ 93% Temperatura de Lucru: - 3 0 ℃~+70℃ Notă: Trebuie să taie curentul și timpul de instalare.


  • Nume De Brand: SEMINȚIA
  • Certificare: ROHS
  • Tip De Element: Switch-uri
  • Tip Comutator: Atingeți Comutatorul Pornit/Oprit
  • Origine: NC(de Origine)
  • Curent: 16A

Etichete: pc-switch-uri de putere, 2 banda smart switch, modern port ochelari, butonul de alimentare pc, seminția wifi, fx comutator de picior, panou de sticlă, aur comuta, SEMINȚIA, cablul comutatorului.

Ați putea dori, de asemenea