Brazilian Drept Păr Uman 3 Pachete Cu Închidere 613 Pachete 10-30 32 34 Inch Remy De Păr Dantela Cu Copilul Păr Mydiva

317.30lei 634.59lei

Brazilian Drept Păr Uman 3 Pachete Cu Închidere 613 Pachete 10-28 Inch Remy De Păr Dantela Cu Copilul Păr Mydiva

Q: de Ce parul meu extensia obtinerea încurcat?

O: 1)extensie de păr incurca din cauza uscăciune, ulei de murdărie construit-up, apa sarata, clor și nu pieptene(pieptene dinte larg) din păr de zi cu zi

2) Asigurați-vă că să se spele stare parul cel puțin o dată pe săptămână, de două ori pe săptămână este mai bine.Folosiți ulei de măsline pentru a umezi ușor sau consultați stilistul tau pentru mai mult ajutor.

Q: Pot vopsi parul?Ce ar Trebui să acorde o atenție la?

A: Toate parul poate fi vopsit la culoarea pe care doriți, cu excepția #613, dar ai nevoie de o facă profesional pentru a obține exact culoarea fără a deteriora parul.Ca par virgin va fi ușor uscat după plecarea de păr donator, deci don' t vopsi sau coafa parul prea des, aceasta va afecta părul prost.

Q: de Ce are parul meu liber modelul după spălare?

O: Ondulat/cret parul a fost făcută de aburi, fără de orice substanțe chimice, astfel încât textura va fi perdant după spălare.Pls vă rugăm să înțelegeți că o facem pentru a menține părul pentru viață și să păstreze starea sa naturală.Puteți coafa părul pentru a obține stil aparte.

Q: de Ce are părul gri există în părul meu pachet?

O: Fecioara non-vopsit parul va avea câteva fire de păr gri sau split se termină în interiorul, e normal, și nu o problemă de calitate.

Noi, de obicei, colecta părul cu grijă în timpul producției, dar nu putem garanta 100%o nici un fir de păr gri sau varfuri despicate.vă rugăm să înțelegeți și ridica câteva fire de unul singur.Vă mulțumesc foarte mult pentru înțelegere.

Q: Cât timp părul trecută?

O: parul Nostru poate dura un timp foarte lung, în funcție de cât să-l mențină.Unele customer foarte bine și de a folosi mai mult de 12 luni.Trata ca pe propriul păr și avea foarte mare grijă de ea să dureze mai mult.


  • Prelucrare Chimică: Acid prelucrare
  • Nume De Brand: MyDiva
  • Material De Calitate: Non-remy de Păr
  • Textura: Drept
  • Poate Fi Permed: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Ambalare: 3 buc Bătătură & 1 pc de Închidere
  • Potrivit Moarte Culori: Culoare Mai Inchisa Numai
  • Păr Uman Tip: Părului Brazilian
  • Cel Mai Lung Păr Proporție: >=5%

Etichete: ali grace, parul țe, 3 pachete cu 5x5 dantela, dublu trase de păr bătătură, grace păr, păr uman bundlls, 613 bundl, supernova păr șaten, bundl cu pi, ac și ață pentru a coase în păr.

Karina Krasavka
2020-09-15
5/5
thanks alot seller

Ați putea dori, de asemenea