Pentru iphone 5C 32GB original, deblocat, placa de baza cu chips-uri IOS sistem logic board testat bune de lucru placa de baza

97.63lei

Bine ati venit la magazinul nostru!Vă rugăm să acorde o atenție la sfaturi importante: 1.Când vă decideți să dea noi ordine, vă rugăm să Citiți toate este introdus,dacă aveți dubii, contactați-ne.În caz contrar, Noi, ca ai citit toate introdus,și de a înțelege informații despre produs.

2. Dacă doriți o mulțime ,vă rugăm să contactați-mă sau lasă-meassage la mine , eu vă va oferi cele mai bune whoelsale prețurile.

De bună calitate și preț confortabil

100% potrivire Perfectă ,siguranță,ușor de instalat

Pentru Iphone 5C Placa de baza

Testat unul câte unul înainte de expediere

În scopul de a vă asigura că primiți comanda mult mai sigur și mai repede, vom face noastre cele mai bune pentru ceea ce ar trebui să facem , dar din cauza diferite țări, cu diferite reguli tarifare, Orice taxe de import sau taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Dacă pachetul nu poate fi livrat din cauza cumpărători motiv (inclusiv refuzul de a semna), cumpărătorul ar trebui să permită tuturor cost suplimentar!

1.Se accepta plata prin ESCROW Freemindtherapy.ro

2.Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la data comenzii transmise.

3.Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape,vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

4.100% din toate produsele livrate vor fi testate înainte de expediere și vă garantăm că toate produsele noastre veți obține va fi de lucru bine.

5.În prezent nava în întreaga lume countried.Cu excepția APO/FPO folosind terță parte de încredere servicii de curierat.

6.Cât de mult povești pentru mine să reveive ordine.

7.Timpul necesar pentru a primi comanda depinde de 2 factori:metoda de livrare ai alege și pentru îndeplinirea perioadă.Vă rugăm să rețineți că vom face tot posibilul pentru a vă asigura că primiți comanda în timp util.Mai jos sunt estimate intervale de timp.

De mai jos ne sunt parteneri companii de logistică și timpul estimat de cadre.Timp de tranzit variază în funcție de locul unde ești situat.

Metoda De Livrare Estimare De Timp

DHL 3~7 zile

FEDEX 3~7 zile

UP 3~7 zile

EMS 8~12days

Freemindtherapy.ro de Transport maritim Standard 19-39days

Freemindtherapy.ro Premium de Livrare 10-15days

Noi nu suntem responsabili pentru întârzieri sau alte probleme care intră în responsabilitatea serviciului de transport maritim.Dar ne va ajuta să urmăriți pachetul până când veți obține.

1.Produsele sunt de cea mai buna calitate,deci, dacă nu sunteți mulțumit cu un element ați achiziționat,vă rugăm să contactați Echipa noastră de Servicii Clienți .Cât mai curând posibil.Vom fi în măsură să vă ajute cu orice se întoarce și restituiri în funcție de starea elementului.

2.Dacă produsul primit nu corespunde descrierii.Vă rugăm să ne informeze și să ne trimită înapoi în termen de 3 zile pentru rambursare.Va vom returna în termen de o săptămână de la primirea de returnare a bunurilor.

3.Oferim 3 luni garantie pentru toate produsele noastre.Toate produsele trebuie să fie returnate în starea lor originală

Vă rugăm să rețineți că aparatele de mai jos, elementele sunt, nu poate fi restituit:

1).Obiecte Folosite

2).Elemente fara eticheta sau ambalajul original

3).Elementele care nu sunt trimise de noi

Notă:Clientul ar trebui să suporte costurile de transport marfa,vom plătească pentru transport maritim pentru retrimiterea.


  • Numărul De Model: pentru iphone 5C
  • culoare: Nici o diferență de Culoare,Livrare la Întâmplare
  • Memorie: 32GB
  • Calitate: 100% original bune de lucru
  • Nume De Brand: Glanzi
  • Compatibil Marca: Apple iPhone
  • iCloud: liber și curat iCloud
  • Gama De Frecvențe: Original deblocat placa de baza
  • Tip: Interne
  • starea: Uzate și Vechi

Etichete: se iphone 5c, ir iphone 5c, rețea iphone 5c, 1155 h61, digital iphone 5c, placa de baza, lista iphone 5c, 1155 lga placa de baza, h61m, agent iphone 5c.

Arpine Petrosyan
2020-08-17
5/5
Проверил плату ,32gb

Ați putea dori, de asemenea