De prindere pentru Pantofi cu 24 de Dinti Non-alunecare de Pantof Acoperi Zăpadă Gheare pentru Alpinism, Drumeții XR-Fierbinte

20.10lei 27.91lei

De prindere pentru Pantofi cu 24 de Dinti Non-alunecare de Pantof Acoperi Zăpadă Gheare pentru Alpinism, Drumeții XR-Fierbinte Descriere: Caracteristici:

1. Portabil: Poate fi rulat pentru a se potrivi în pungi, portmonee și chiar și buzunare.

2. Ușor Montabil: Poate fi alunecat peste încălțăminte în câteva secunde.Ușor pentru a obține pe și de pe, confortabil și stă în loc.

3. Design funcțional: Fiecare este dotată cu dinți piroane pentru a oferi un confortabil și în siguranță de mers pe jos.

4. Multifuncțional Tracțiune: Perfect pentru utilizarea de zi cu zi, în aer liber de iarnă de muncă sau o varietate de activități de iarnă, cum ar fi ices pescuit, vanatoare, mersul pe jos, drumeții, alergare, zăpada cu lopata, etc. Mergi cu incredere pe orice tip de teren, zăpadă, gheață, și iarba udă.

5. Materiale de înaltă Calitate – cele mai Bune materiale de calitate este utilizat în procesul de fabricație pentru a asigura durabilitate, rezistență și de înaltă calitate.

Notificare:

1. Culoarea reală poate fi ușor diferită de imaginea din diferite monitoriza și efect de lumină.Vă rugăm să permiteți abatere minoră din cauza manuală de măsurare.

Caietul de sarcini:

Tip: Non-alunecare ices de prindere

Material: oțel mangan+pp chinga+de Înaltă elastic banda de cauciuc

Marimea: M (pentru dimensiunea pantof 35-40) L (pentru dimensiunea pantof 41-46)

Numărul de dinți: 24

Pachetul Include: 1 pereche x prindere


  • Tip: Perete Echipamente
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: cauciuc aderența pe zăpadă, sr2ez, gheata de prindere spike pentru pantofi, de sex feminin rachete de zăpadă, gheata pe jos, pintenii de zăpadă, cordon de pantofi de drumeții, suport de zăpadă, ieftine alpinism echipamente, capac hot shoe.

Ați putea dori, de asemenea