De înaltă Calitate 15W Masina Încărcător Wireless Magnetic Non-alunecare de Încărcare Adaptor Compatibil Pentru IPhone 12/12 Pro/12 Mini/12 Pro Max

55.61lei 135.58lei

De înaltă Calitate 15W Masina Încărcător Wireless Magnetic Non-alunecare de Încărcare Adaptor Compatibil Pentru IPhone 12/12 Pro/12 Mini/12 Pro Max >>>>Detalii Articol

Puncte: 1、Bun Design: magnetic auto vent mount este conceput pentru a oferi o fără sudură set-și-disk experiență păstrând în același timp dispozitivul în condiții de siguranță montate și convenabil în vedere.Trageți în sus de ghidare în peisaj sau de a începe lista de redare dumneavoastră preferat în portret.Intuitiv de gestionare a cablurilor păstrează cablu de la vârful degetelor, astfel încât o încărcare rapidă este întotdeauna la îndemână.

2、Sigur, Puternic și Magnetice: Un high-calitate de bază și robust vent clip asigura că magnetice auto vent mount rămâne în condiții de siguranță în loc, prin toate drumul lui de găină și se transformă.

3、Vizualiza în Orice Orientare: O minge de înaltă calitate în comun face ușor pentru a flip de la portret la orientare cu o singură mână.Set lista de redare în portret și flip la peisaj pentru a utiliza aplicația de navigare.

4、fără Sudură și cu o Singură mână de Montare: Obține în și du-te fără oprire pentru a monta dispozitivul.La muntele magnetic vă permite să setați dispozitivul în loc, fără să te încetinească.

5、Mașină de Montare Soluție: Repere de aerisire de montare în mașină soluție de re-imaginat special pentru iPhone nou magnetice soluție oferă o fără sudură set-și-de a conduce.

Caietul de sarcini:

Funcția: built-in magnet atrage telefon mobil și nu se încadrează off, în timp ce navigați în timp ce de încărcare.

Caracteristici: 1. atracție magnetică 2. mare suprafață non-alunecare silicon

Calitate Material: ABS si silicon

Tensiune de intrare: 5V/2A

Rata de muncă: 15W

Încărcare de la distanță: ≤ despre 8mm/0.31 inch

Modele aplicabile: pentru IOS, pentru Samsung, pentru Huawei, pentru VIVO, pentru OPPO și alte full-seria de încărcare wireless modele compatibile cu QI standarde.

Dimensiune: aproximativ 59*95*29mm/2.32*3.74*1.14 inch

Culoare caseta dimensiune: 139*131*63mm/5.47*5.16*2.48 inch

Lista De Ambalare:

Masina Încărcător Wireless*1 >>>>Element Show


  • Origine: NC(de Origine)
  • Max. Putere De Ieșire: 15W
  • Aplicate De Încărcare Rapidă Protocoale: Qualcomm Quick Charge 3.0
  • Sursa De Alimentare: USB
  • Interfață De Ieșire: USB
  • GaN: No
  • Nume De Brand: Rondaful
  • Intrare: 5V/2A

Etichete: industriale incarcator usb, incarcator iphon, încărcător de telefon, Încărcător De Mașină, usb încărcător turbo, încărcător rapid, nano usb încărcător, încărcător rapid, azdent incarcator usb, brand incarcator usb.

Ați putea dori, de asemenea