Agățat De Perete Oglindă Art Decor Oglindă De Machiaj Boho Cu Franjuri Decorative Retro Grâu Ureche Oglindă Pentru Dormitor, Camera De Zi

26.93lei 39.01lei

Puncte:

1、Decora Casa Ta: oglinda este potrivit pentru toate blaturi, și este foarte potrivit pentru decoratiuni interioare, de a face viața mai radiant și convenabil pentru viața ta.Fie că este vorba de haine sau de ras, e de cele mai bune servicii pentru tine.O combinație de elemente naturale face ca viața să se întoarcă la natură și liniște.

2、Naturale Oglinda: oglinda De argint este clar și natural, nu este ușor să se oxideze, nu este ușor de rugină, recomandate de grau natural design, iar oglinda poate arăta personalitatea în orice cameră, sau combina cu alte oglinzi pentru a crea o temă de perete.

3, Spațiu de Economisire: Atârna oglinda de pe perete, fără a lua poziția dumneavoastră și furnizarea de servicii de proiectare.High-definition oglindă de argint face imaginea mai clară și mai ușor de utilizat, iluminarea ta de frumusete sau de frumusete.

4、Premium Sticla: sticla oglinda netedă, nu este deformat.Acorde o atenție pentru a stabili dacă sticla este deteriorat în procesul de montare și oglinda nu doare pielea.

5、Buna Dimensiuni: oglinda caracteristici diametru total (inclusiv periferie) este de aproximativ 15.7", iar diametrul oglinzii este de aproximativ 7.87".deci mirro are o dimensiune perfecta pentru decor.

Caietul de sarcini:

Nume: Naturale Oglindă De Perete

Material: grâu + sticla

Dimensiune: aproximativ diametrul - 40cm/15.75 în oglindă - 14cm/5.51 în

Lista De Ambalare:

1*Naturale Oglindă De Perete


  • Caracteristică 02: Oglinzi Decorative
  • Caracteristică 01: Oglinda De Perete
  • En-gros: Da
  • Numărul De Model: Agățat De Perete Oglindă
  • Forma: RUNDA
  • Material: Sticla
  • Tip: Oglinda

Etichete: boho decor decor acasă, oglinda de buzunar, ika oglindă de perete, creative oglindă de cristal 3d diy, oglinda sta, boho, case de covoare, boho decor, grâu, oglinda de răchită, decor oglindă de perete.

Vasilecotelea
2021-01-14
5/5
It came a little broken some branches but easy to fix
Josiamalik
2021-01-07
1/5
Producto dañado y solo reembolso parcial
Gatelymj
2020-12-27
1/5
The mirror arrived very damaged, the fringe is broken in severa parts and missing at the bottom - please refund
Volgin 66
2020-11-13
5/5
The goods did not come, the money was returned

Ați putea dori, de asemenea