RTOYZ Pentru Asus ZenFone 3 ZE552KL Z012DE Z012DA Z012D Digitizer Touch Screen Panel Senzor de Lentile de Sticlă de Înlocuire + Instrumente

20.05lei 21.56lei

Produs Caracteristici/Specificatii: 100% de Brand Nou de Brand nou și de înaltă calitate, cel Mai bun înlocuitor pentru dispozitivul pierdut/ deteriorat/spart touch screen instrucțiuni de Instalare nu este inclus Profesionale instala este recomandat

Pachetul Inclus:

1 X ecran tactil

1 X 1 Set de Instrumente imagine arată

Imagine reală Ia prin Magazinul Nostru vă Rugăm Nu copiați!

Plata

* Acceptam AliPay.

* Am expediat doar la a confirmat adresa furnizată de Freemindtherapy.ro.

Reveni

1. Toate produsele vor fi expediate prin Freemindtherapy.ro Stand de Transport ,Epacket sau prin scrisoare par avion din China.

2. Vă rugăm să permită până la 72 de ore de pregătire pentru expediere.Pe de obicei, va vom trimite pachetul în termen de 48 de ore de când ne-a primit plata.

3. Oferim transport combina pentru cumpărătorul care a ordonat mai mult decât un produs-o dată timp de la același site, pentru a salva o parte din poștale.

4. Noi nu va fi responsabil pentru pierderea element pentru adresa gresita sau nelivrată.

Client Servise

* Dacă ați găsit produsul defect de fabricație sau deteriorări, vă rog să mă contactați în termen de 7 zile de la primirea element pentru a-l aranja.și vom face noastre cele mai bune pentru a face să vă mulțumiți.

Dacă suntem în imposibilitatea de a, să plătească doar pentru a livra elementul (s), și ne vom rambursa integral prețul de achiziție inițial, prin intermediul companiei de a verifica, nu include costul de transport maritim.

* Toate produsele trebuie să fie returnate în condiția "ca nou", în ambalajul original și includ toate accesoriile.Produsele returnate avariate vor fi returnate clientului fara schimb sau de restituire.

Noi nu suntem responsabili pentru orice marfa care nu primește sau care nu este returnat în conformitate cu următorii termeni:

A) nu Suntem responsabili pentru orice pierderi din e-mail în timp ce se întorcea returnate.

B) Marfa trebuie să fie ambalate în mod corespunzător și asigurate cu transport pentru suma totală de achiziție.

C) Orice elemente returnate care au semne de abuz sau deteriorarea intenționată va fi refuzat și s-a întors la expeditor la expeditor cost.

Multumesc pentru onorarea acestor politici de returnare, astfel încât să putem continua pentru a aduce o mare de produse de la Freemindtherapy.ro!

Feedback-ul

1) Dacă aveți orice întrebări, vă Rugăm să contactați cu noi prin intermediul Freemindtherapy.ro mesaj sau serviciul nostru pentru clienți de e-mail .vă rugăm să rețineți că e-mailurile vor fi răspuns prin serviciul nostru de relații cu ofițerii Mon. - Vineri. 09:00 - 23:00 (Cu Excepția Sărbătorilor Legale)

2) Ai poate aștepta să primească un răspuns la întrebarea dvs. în termen de 24 de ore. (Cu excepția week-end și de Sărbătorile legale)

Feedback-ul este important pentru noi toți care participă de pe Freemindtherapy.ro!Vom lăsa feedback-ul pozitiv după concediul pentru noi.

3) a Pleca de feedback Negativ sau Netural Feedback-ul nu este o modalitate buna de a rezolva problema .

Am hightly aprecia că puteți să contactați cu noi, înainte de a pleca de feedback Negativ sau feedback-ul Neutru .Vom încerca noastre cele mai bune pentru a vă ajuta să rezolve problemele cât mai curând posibil.

*Client satisfăcătoare este scopul nostru!Apreciem feedback-ul dvs., vă Rugăm să lăsați feedback-ul pentru noi, atunci când ați primit produsul, Vom trata în același mod.Dacă aveți orice întrebare, vă Rugăm să ne contactați.


  • Nume De Brand: RTBESTOYZ
  • Numărul De Model: Pentru Asus ZenFone 3 ZE552KL Z012DE Z012DA Z012D
  • Ecran: ≥5"
  • Tip: Ecran Tactil

Etichete: moto un singur buton de alimentare, pentru asus ze552kl, sticla spate oneplus 7 pro, acoperi ze552kl, 6t caz, ecran zb631kl, asus z012de, ze552kl, asus ze552kl, display ze552kl.

Ați putea dori, de asemenea