Razer Abyssus Esențiale: Adevărat 7.200 De Dpi Senzor Optic - 3 Butoane Hyperesponse - Powered by Razer Chroma - Ambidextru Ergonom

112.60lei 158.61lei

SPECIFICATII TECH FORM FACTOR Adevărat-Ambidextru CONECTIVITATE cu Fir - Standard Împletitură Cablu de VIAȚĂ a BATERIEI - ILUMINARE RGB Razer Chroma™ RGB Underglow MAX SENSIBILITATE (DPI) 7200 VITEZA MAX (IPS) 220 ACCELERARE MAX (G) 30 DE BUTOANE PROGRAMABILE 3 COMUTATOR de TIP COMUTATOR Mecanic al CICLULUI de viață de 10 Milioane de click-uri MEMORIE ON-BOARD PROFILE - PICIOARE MOUSE-ul Standard Stoc de Metri de CABLU Standard Cablu Împletit TILT SCROLL WHEEL Nu DIMENSIUNI 114.7 mm / 4.51 (Lungime) X 59 mm / 2.32 în (Prindere Latime) X 37.3 mm / 1.46 în (Înălțime) GREUTATE 78 g / 0.17 kg DOC COMPATIBILITATE -

ADEVĂRAT 7.200 DE DPI SENZOR OPTIC Caracteristici de urmărire la 220 de centimetri pe secundă (IPS), astfel încât veți avea întotdeauna acuratete si precizie

DESIGN ERGONOMIC AMBIDEXTRU Bucurați-vă de confort de durată chiar și în timpul timp de ore de gameplay intens.Este, de asemenea, perfect usoare, excelente pentru mare viteză se mișcă.

3 BUTOANE HYPERESPONSE Special proiectat pentru nivel ridicat juca, Razer butoane Hyperesponse produce o distincte tactile click, sunt programabile individual și durabil de până la 10 milioane de click-uri.

RAZER SYNAPSE 3 (BETA) Accesul avansate opțiuni de control cu unificate, bazate pe Cloud hardware configuration tool.

Rapid de blocare pe obiectivele de joc

Echipat cu joc-senzori specifice, date de urmărire la viteză mare, poziționare precisă, restaurare mână, și înțelege cu ușurință situația câmpul de luptă.

Se simt confortabil pentru ambele mâini

Forma simetrică, forma de curbură și greutate au fost în mod repetat testat, proiectat cu atenție pentru naturale de mână structura, reducând presiunea pe degete atunci când butonul este declanșată, potrivit pentru jucătorii cu diverse prindere preferințe

1000Hz polling rate refuză să înghețe

Secțiile de rata este la fel de mare ca 1000 Hz, iar timpul de răspuns este de numai 1 milisecundă.Într-un joc feroce, în timp ce mouse-ul se mișcă fără probleme, nu va fi nici frig.

Razer Synapse 3.0 software-ul setări personalizate

Butonul funcția de cesiune / Mouse-ul de setare lumina

Comutator profil / servicii Cloud sincronizare

UNIC UNDERGLOW

Cu underglow de iluminat de pe partea inferioară a mouse-ul, pur și simplu conectați în Razer Abyssus Esențiale și urmăriți-l ilumina perfect orice suprafata e pe.Și cu peste 16,8 milioane de opțiuni de culoare pentru a explora, veți găsi ceea ce este cel mai potrivit pentru nuanta.

RAZER CHROMA echipamente de iluminat efectul hidraulic

RAZER CHROMA sprijină Razer dispozitiv efect de iluminare frontal, puteți seta modul de iluminare prin Nor de furtună 3 pentru a personaliza jocul desktop iluminat.

Ca o brichetă mică mouse de gaming, Razer Nebun Șarpele se mișcă în mod constant și rapid în joc.Design simplu, confortabil de prindere, și remarcabilă experiență de utilizare sunt iubit de mulți jucători.


 • Tip: Cu fir
 • Numărul De Model: Razer Abyssus Esențiale
 • Numărul de Role: 1
 • Rezoluție Optică: 7200DPI
 • Nume De Brand: razer
 • Tip Ambalaj: Standard oficial
 • Culoare Categorie: 7200DPI magic versiunea de culoare
 • Tip De Interfață: USB
 • Pachet: Da
 • Modul de lucru: Fotoelectric
 • Numărul de Chei: 3
 • Dacă Ergonomie Este Acceptată: Da
 • Orientarea Mâinii: Ambele Mâini
 • Numărul de Butoane: 3
 • Origine: NC(de Origine)

Etichete: razer deathader v2, mat mouse-ul, mouse-ul razer deathadder v2 mini, extra mouse de gaming, driver razer kraken, mouse-ul razer, replica razer deathadder elite, logitech mouse-ul, razer deathadder esențiale bun, razer.

Groow 16
2020-09-23
5/5
I am happy
Vfrcbvvfyfrjd
2020-09-02
5/5
Produit conforme a la description, et fonctionne correctement. Expédition très rapide en 11 jours ! :)
Zaicev 000
2020-11-05
5/5
Perfect product.
Juani Hl
2020-10-11
5/5
Mouse great quality
Jenniferjhnet
2021-01-07
5/5
Product all OK

Ați putea dori, de asemenea