MOEN SUNT-FZ Puf Moo Puf Efect Chitara Pedala True Bypass Full Metal Shell Cu TON buton

146.20lei 200.26lei

MOEN SUNT-FZ Puf Moo Puf Efect Chitara Pedala True Bypass Full Metal Shell Cu TON buton

Caracteristici:

Furnizarea de tine cu buna, fuzzy efect și clasic puf de sunet.

NIVELUL butonul: reglarea volumului de puf de sunet.

SUSȚINE buton: reglarea lungimii de un sunet susținut.

TONUL buton: reglarea ton de puf de sunet.

True bypass, și cu lumina LED-uri pentru indicarea efecte sau by-pass de stare.

Caietul de sarcini:

Material: Metal

Semnal de Intrare: 1/4"Jack Mono(Impedanta: 500k)

Semnal de Iesire: 1/4"Jack Mono(Impedanta: 10k)

Putere de Alimentare: DC 9V adaptor de alimentare(centrul negative)(nu sunt incluse)

Curent: Notă:

Vă rugăm să utilizați adaptorul de alimentare ale căror polaritate este polul pozitiv afară și polul negativ în interior.În caz contrar, produsul poate să nu funcționeze corect.

Lista De Pachete:

1 * Efect Pedala

1 * Manualul Utilizatorului(Engleză Și Chineză)

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 45 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare:

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele!


  • Curent electric: 4.2 d
  • Material: Metal
  • Origine: NC(de Origine)
  • Numărul De Model: MOEN SUNT-FZ Puf Moo
  • Alimentare: DC 9V adaptor de alimentare
  • Nume De Brand: MOEN
  • Tip: Efecte

Etichete: centaur pedala, consiliul pentru sistemul de pedale, mooer pedala, efect chitara, aby chitara pedala, diy kit pedala, cor, sistem de pedale de chitara, efect chitara pedala, puf chitara pedala.

Ați putea dori, de asemenea