Yeelight Aurora Inteligent de Lumină de Bandă 1S Plus LED RGB Colorate WiFi de Control de la Distanță cu APLICAȚIA Asistent Homekit pentru Xiaomi smart home

41.33lei 51.66lei

Yeelight Aurora Inteligent de Lumină de Bandă 1S LED RGB Colorate WiFi APP Control de la Distanță cu Alexa Asistent Homekit pentru Xiaomi acasă NOTĂ : aceasta este versiunea originală yeelight becul de la xiaomi Ecologice Lanț Caietul de sarcini *Model Nr.: (Yeelight Lightstrip 1S ) *Modul de Comunicare: Wi-Fi IEEE 802.11 b/g/n 2.4 GHz *Culori Reglabile: 16 Milioane de Culori *Luminozitate: 1%-100% *Putere Nominala: 7.5 W (2m), 26.6 W (10m) *Rata de Intrare: 100-240V~50/60Hz 0.17 O (2m), 100-240V~50/60Hz 0.6 a (10m) *durata de Viață: 25000hrs

*Platforme Suportate: Android4.4 și mai sus de sistem; IOS8.0 și mai sus de sistem

Repere *Control Vocal: de lucru cu Apple Homekit, Amazon Alexa, Google Asistent pentru control vocal, și IFTTT *Flexable material și ușor de instalare: poate fi îndoit și atașat la cel mai de suprafață cu adhensive banda de la partea din spate *Extensibil lungime: Până la 10m, suplimentare 1m extensie benzi disponibile pentru achiziționare *Culoare lumină: 16 milioane de culori, reglabil temperatura de culoare si lumina estompat *mai Multe aplicații: setați timpul de programe și numărători inverse, sincronizare muzică pentru o experiență îmbunătățită *Grupul de control: Set grupuri pentru a controla mai multe benzi sau alte YEELIGHT produse toți împreună *Funcționează cu Yeeight APP și Mi APP ACASĂ

YEELIGHT Lightstrip 1S (Culoare), Dincolo de iluminare, ultimul magician de iluminat Flexibil, Milioane de culori, Wi-Fi activat

Bucurați-vă de Smart Home Confort yeelight Aurora funcționează cu dumneavoastră preferat de casa inteligentă platforme, cum ar fi Amazon Alexa si Google Asistent, și poate fi ușor integrat cu diferite dispozitive inteligente de origine

Sincronizare cu un stil de Viață Digital automatiza cu Ușurință mai multe Aurora de-a lungul casa ta cu smart grup de control, cronometre, luminozitate și ajustare a temperaturii de culoare, și poate fi controlat cu ușurință oricând, oriunde, cu Yeelight smartphone app.

Flexibil PU gel design Cu mercur PU moale gel, este ușor să se aplece lightstrip si se potrivesc mobilier.

Ușor de insall bandă Adezivă pe partea din spate, concepute pentru instalarea ușoară.

DIY acasă cu culoare Datorită flexibilității, acesta vă permite să atașați lightstrip oriunde doriți, cum ar fi în spatele TELEVIZORULUI, sub canapea, în jurul valorii de opere de artă, sub pat, și etc. Cu indrect lumina, casa ta va fi decorat la ceea ce vrei.

Scoateți banda adezivă și lipiți-l punem la dispozitie un plug și să se joace produs, doar scoateți banda adezivă, și a trecut la oriunde doriți.Este ușor de utilizat și rapid pentru a schimba atmosfera vie.

Dans cu lumina si muzica Combina muzica preferată cu familia de iluminat, simt ritmul de lumină.Descărcați YEELIGHT APP, obține petrecerea a început cu YEELIGHT lightstrip.

Doar un singur buton, pentru a primi scenă special puteți comuta lightstrip pornit sau oprit prin apăsarea butonului, sau schimba culoarea prin apăsarea lungă.E foarte util pe timp de noapte, pentru că sunt prea somnoros pentru a găsi telefonul inteligent pentru control.

Automat cu alte dispozitive lightstrip poate fi integrată cu Xiaomi eco-sistem, și co-de lucru cu alte dispozitive.

Comutator de iluminat de scene presetate, De la albastru la portocaliu, lumina de noapte pentru luminozitate ridicată, utilizați doar preseted scene în YEELIGHT APP.Acesta oferă o modalitate rapidă de a obține culoarea pe care doriți, și, de asemenea, puteți pune unul în favorite.

Momentele romantice, doar o culoare lightstrip La peste tot în casa ta, folosind doar un lightstip, lumina colorat construiește spatiu romantic.


  • Numărul De Model: Yeelight CONDUS Lightstrip 1S
  • Gyro: NICI unul
  • Viteza Max: NICI unul
  • Caracteristici: Intermitent
  • Canale De Control: 2 Canale
  • Starea de Asamblare: Gata-de-Go
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: Yeelight
  • Certificare: CE

Etichete: xiaomi yeelight 3, benzi cu led-uri ir, bluetooth lampa xiaomi, xiaomi a condus ligjt, 1SE, yeelight tavan pro, xiomi, xiaomi a dus dunga, homekit comutator, aqara.

Maryorith Caprichosa 1985
2020-09-16
5/5
All well working perfect, excellent quality 100% recommended
Djbabalu
2020-12-14
5/5
See a detailed review on my YouTube channel smart home-honest reviews from Cyril ustyuzhanin! All the guns! I will order more!
Kisserman75
2021-01-13
5/5
What you need
City Ice
2020-12-01
5/5
Well packaged, well arrived and relatively quickly. Only concern the extension having arrived before the bass I have not yet been able to try it!
Shacal111
2020-09-26
5/5
Exellent, fast shipping :)

Ați putea dori, de asemenea