Rusă tastatura laptop pentru ASUS UX430 UX430U UX430UA UX430UQ RU tastatură cu iluminare din spate 9Z.NBXBW.F0V NSK-WBFBW

205.84lei 223.73lei

limba:rusă

culoare: negru

Garantie:180 zile

Stare:Nou

Notă: 1,verificați modelul aparatului inainte de a cumpara, cu atenție uita-te la poza de pe pagina, pentru a evita cumpărarea de erori 2,produsul nostru imaginile sunt luate în natură 3,completați detaliate adresa corectă atunci când comanda, inclusiv stradă + city + cod postal + tara + numărul de telefon + contact, astfel încât să nu pentru a contacta logistică 4,Dacă aveți nevoie să modificați adresa de informații înainte de a comanda de livrare, vă rugăm să ne lăsați un mesaj. 5,prețul (inclusiv transport) nu va include orice taxe, cu orice fel de taxe sau responsabilități poate fi responsabilitatea ta.Informații de transport maritim: EMS,DHL,UPS,FEDEX,China Post 1, DHL rapid și în condiții de siguranță, este vorba de Europa, Statele Unite, Australia, Asia este, de asemenea, ușor pentru a trece cele mai bune opțiuni pentru clienți și prețuri rezonabile.De obicei 3-7 zile lucrătoare va veni. 2, EMS Express mail este un foarte puternic vămuire în Rusia și Brazilia.Costurile de transport sunt, de asemenea, foarte ieftin și să 10-30 zile. 3. Dacă scopul tău este doar câteva bucăți și nu aveți nevoie de ea urgent, puteți utiliza China Post, care durează aproximativ 20-40 mai mult, dar nu este ieftina metoda de transport maritim.Cu toate acestea, în unele țări, este necesar pentru a șterge vamale.Politica de rambursare: 1,mărfuri generate de orice revenire va fi plătit de către cumpărător (revenit de la vânzător mărfuri returnate). 2,cumpărătorul se întoarce pentru a consolida ambalare pentru a se asigura că revenirea este intact.


  • STANDARD: Russian Standard
  • Compatibil Marca: Asus
  • Nume De Brand: OPQRS
  • Certificare: NICI unul
  • Numărul De Model: UX430 UX430U UX430UA UX430UQ
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: joc tastatură, asus ux430u, tastatura iluminata pentru asus, tastatura mecanismele, dentara nsk, tastatura wireless, asus ux430, ux430, mini laptop tastatură cu iluminare din spate, ux430u.

Ați putea dori, de asemenea