Fluxul de Control Înainte de Etanșare Robinet cu Turn de Cuțit Inoxidabil 304 Ambarcațiunile de Bere Homebrew Kegging Bere Echipamente

138.27lei 162.68lei

Fluxul de Control Înainte de Etanșare Robinet cu Turn de Coadă

Acest robinet va trebui sa mai torni berea cu control total.Este principalul punct de atractie este fluxul maneta de comandă.Pârghia mică controlează rata la care berea intră robinetul rezultând într-o varitaion în bere capul lui, permițându-vă pentru a adapta dvs. se toarnă, toarnă, pentru fiecare preparare a cafelei.Acesta include toate advanteage tradiționale înainte de etanșare faucts.

Remorcare coadă include un 3/16" barb furtun, și se potrivește toate standard de 3" diametru de bere turn.

Caracteristici:

1. Realizate din 304 oțel inoxidabil de calitate alimentară

2. Forwad sigiliu

3. Modular cioc

DA, NE-AM COMBINA DE TRANSPORT MARITIM!Dacă aveți orice întrebare cu privire la costul de transport maritim, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Freemindtherapy.ro e-Mail înainte de a vă achiziționa element(e).PLATA:

Vom accepta Escrow numai.Cardul de Credit este ușor de a face plata pe Escrow.De transport maritim și de adrese de facturare trebuie să se potrivească.

Plata ar trebui să fie trimise în termen de 5 zile după licitație end.În caz contrar, elementul(s) va fi relist și neplătite caz va lua în considerare.TRANSPORT:

Noi întotdeauna nava produs(e) în termen de 5 zile lucratoare(sambata si de Vacanță nu sunt incluse) de la primirea de plată.Produs(e) vor fi expediate prin registrul de aer e-mail cu numărul de urmărire.

Este nevoie de aproximativ 15-20 de zile lucrătoare de la nava SUA, Canada, Marea Britanie, Australia și Japonia 20-30 de zile lucrătoare în alte țări.6-8 săptămâni pentru a navei Brazilia, Spania, Italia sau în alte țări, în alte țări nu este specificat.

Timp de transport maritim poate influențat de Obiceiurile întârziere, vacanta,evenimente sau alte incertitudini.Nu putem garanta timpul de sosire.

Asigurați-vă că sunt de acord cu timp de livrare înainte de cumpărare.

Dacă doriți să alegeți orice alte mai repede Exprimat, vă rugăm să contactați-mă înainte de a cumpăra.FEEDBACK-ul:

Ne-am angajat să-ți Feedback-ul Pozitiv de la primirea de plată.Dacă pentru ORICE MOTIV nu simt că au câștigat

Pozitiv Feedback-ul, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați prin Freemindtherapy.ro e-Mail, Vom comunica cât mai repede posibil pentru a rezolva ORICE problemă.

Vom lăsa feedback-ul pozitiv pentru toate achizițiile și apreciez că schimbul de experiență excelentă cu alte Freemindtherapy.roers!GARANȚIE:

Va garantam ca toate descrieri articol sunt corecte.În cazul în care un produs este defect sau ați primit elementul greșit,

contactați-ne prin intermediul Freemindtherapy.ro e-Mail.Vom fi fericit pentru a rezolva orice problemă cât mai repede posibil.Se ÎNTOARCE:

Retururi sau schimburi sunt acceptate pe cele mai multe articole NEUTILIZATE în termen de 14 zile de la primire, dar clientul hav eto plătească suplimentar costul de transport maritim.

Vă rugăm să ne contactați înainte de retur produs(e).Vă Rugăm Să Rețineți:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare/cumpărare.

Aceste taxe sunt de obicei colectate de către livrarea de mărfuri (de transport) companie sau atunci când vă alegeți elementul de sus

– nu le confunda suplimentare pentru taxele de transport.


  • Material: Metal
  • Bara De Instrumente De Tip: Bere La Robinet
  • Nume De Brand: Brew Rechin
  • Certificare: CIQ
  • Tip De Metal: Din Oțel Inoxidabil
  • Tip: Bara De Instrumente

Etichete: cornelius butoi, butoi de bere, bere homebrew, 5l butoi, Bere La Robinet, robinet de bere turn, kegland, butoi, homebrew echipamente nz, căști s9.

Nastenka2613
2021-02-01
5/5
Perfect fits my beer tower. You can control your beer foam easily

Ați putea dori, de asemenea