Encoder 600 P / R Fotoelectric Incremental Rotativ 5-24V AB Două Faze Axul de prindere de 6mm

40.23lei

Bine ati venit la Magazinul nostru

Daca iti cumperi o cantitate mai mare, vă Rugăm să ne contactați Encoder 600 Incremental Rotativ

600 p/r (monofazat 600 impulsuri /R,Doua faza 4 dublarea frecvenței la 2400 de impulsuri)

Sursa de alimentare: DC5-24V

Ax: 6*13mm/0.23*0.51"

Dimensiune: 38*35.5 mm/1.49*1.39"

Ieșire :AB 2phase de ieșire dreptunghiulară ortogonale puls circuitul de ieșire pentru NPN open collector tip de ieșire

Maxim mecanice de viteza: 5000 R / min

Răspuns frecvență: 0-20KHz

Lungime cablu: 1.5 m

Observație:AB 2phase de ieșire nu trebuie să fie conectat direct cu VCC, în caz contrar, va arde de ieșire triodă, pentru diferite loturi, și nu poate avea terminalul

Conexiune: Verde = - O fază, alb = B faza, roșu = Vcc putere +, negru = V0

Aplicație:

Este utilizat pentru a măsura viteza de rotație, Unghiul și accelerare a obiectului și lungimea de măsurare

Potrivit pentru controlul inteligent al diferitelor măsurarea deplasării, automate de lungime fixă din piele automată ghilotina mașini, oțel lungime de tăiere de control, civile înălțime măsurată la scară umană, Elevii de curse cu roboti

1) Vom accepta Alipay, West Union, TT.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure de plată procesor ESCROW.

2) Plata trebuie să fie făcută în termen de 3 zile de la comanda.

3) Dacă nu puteți checkout imediat după licitație de aproape, vă rugăm să așteptați câteva minute și încercați din nou Plățile trebuie să fie finalizate în termen de 3 zile.

1. TRANSPORT LA NIVEL MONDIAL. (Cu excepția unor țări și APO/FPO)

2. Comenzile procesate în timp util după verificarea plății.

3. Am doar nava a confirmat pentru adrese.Comanda adresa TREBUIE sa CORESPUNDA cu adresa de Livrare.

4. Imaginile prezentate nu sunt elementul real și sunt doar pentru referință.

5. SERVICIU de TIMPUL de TRANZIT este furnizat de către operatorul de transport și exclude weekend și de sărbători.Timpii de tranzit poate varia, în special în timpul sezonului de vacanta.

6. Dacă nu ați primit expedierea în termen de 30 de zile de la plată, vă rugăm să ne contactați.Vom urmari expedierea și de a lua înapoi la tine cât mai curând posibil, cu un răspuns.Scopul nostru este satisfactia clientului!

7. Datorită statutului de stoc și diferențele de timp, vom alege pentru a navei articolul dvs. din primul depozit disponibil pentru livrare rapida.

8. Timp De Livrare: Țara Aprox.Timpul de livrare

China Post Air-Mail Statele Unite ale americii, Marea Britanie, Australia 20-30 de zile lucrătoare, Canada, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 20-30 de zile lucrătoare Altă Țară 20-30 de zile lucrătoare Fedex sau DHL America de Nord, Australia, Europa de Vest, Europa de Nord, Europa Centrală 3-7 zile lucrătoare Altă Țară 5-10 zile lucrătoare

1. Aveți la dispoziție 7 zile pentru a ne contacta și 30 de zile pentru a reveni de la data la care a fost primit.Dacă acest element este în posesia ta mai mult de 7 zile, se consideră că este folosit și NU VOM EMITE O RAMBURSARE SAU ÎNLOCUIRE.NU există EXCEPȚII!Costul de livrare este suportat de către ambele vânzător și cumpărător în jumătate.

2. Toate produsele returnate TREBUIE să FIE în ambalajul original și TREBUIE să ne FURNIZAȚI cu transport număr de urmărire, motiv specific pentru a reveni, și po ta#.

3. Va vom returna INTEGRAL SUMA adjudecată, la primirea bunului în starea inițială și ambalare, cu toate componentele și accesoriile incluse, DUPĂ ATÂT Cumpărător și Vânzător a anula tranzacția de la Freemindtherapy.ro.SAU, puteți alege să aveți un înlocuitor.

4. Vom suporta toate cheltuielile de transport maritim în cazul în care produsul(ele) este (sunt) nu ca publicitate.

1. 12 luni Garanția limitată a Producătorului pentru produsele defecte (excluzând elementele deteriorate și/sau utilizate în mod abuziv după primire).Accesorii vin cu o garanție de 3 luni.

2. Produsele defecte TREBUIE să FIE raportate și returnate în perioada de garanție (și în ambalajul original, dacă este posibil).Trebuie să ne spui ce este defect și să ne dea numărul de ordine dumneavoastră.NU REPARE SAU SĂ ÎNLOCUIASCĂ ELEMENTELE CU O GARANȚIE EXPIRAT.

Sunteți de acord cu toate politicile menționate mai sus, la comanda pe Freemindtherapy.ro!

Noi menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important, vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Este imposibil de a aborda problemele, dacă nu știm despre ele

bine ați venit la următoarea vizită


  • starea: Noi
  • Nume De Brand: Megmoki
  • Tip: Regulator De Tensiune

Etichete: masina draperie, buton capac tricou, diferențial rotativă encoder rotativ incremental, optic incremental arduino, comutator dpdt, 1024 puls encoder, butonul filtru de presa, encoder incremental ab, encoder incremental mici, bucurie con placa de baza.

Ați putea dori, de asemenea