Sivir Sintetice Peruci Pentru Femei Parte Dantelă Lung Val Naturale peruca Negru/Gri/Violet Ombre Temperatură Înaltă Fibra de Petrecere/de zi cu Zi de Păr

128.63lei 252.21lei

Lungime: 25Inch

Greutate:266g

Dantela Dimensiune:Partea Dantela

Stil De Par: Natural Val

Culoarea parului:DR3472

Numărul de Model:170-R7894-DR3472

Material De Calitate: De Înaltă Calitate, Rezistente La Căldură Fibre Sintetice, Cu Aspect Natural

Medie Capac Dimensiuni :Circumferinta capacului este 21.25-23.00",dimensiunea poate fi ajustat în mod liber, Cu Bretele Reglabile

Dragi prieteni, vă mulțumim pentru vizita dumneavoastră în magazinul nostru.

1 .DE CE LUNGIMEA NU ESTE LA FEL CA DESCRIERE?

Măsurăm lungimea părului, atunci când este întins la stil direct, și măsurăm peruca din partea de sus a parului la final, ondulat si ghemuieste-parul va fi mult mai scurt în comparație cu parul drept.Vă rugăm să acorde o atenție la lungimea corespunzătoare înainte de a plasa comenzi, vă mulțumesc!

2.DE CE CULOAREA NU ESTE LA FEL CA DESCRIERE?

Diferențele de culoare pot fi cauzate de unele motive, cum ar fi culoarea de reflecție în monitor, iluminare,fundal etc.Cu toate acestea, dacă credeți că produsul primit este greșit, vă rugăm să ne contactați cât mai curând posibil, vom rezolva pentru tine.

3.CARE SUNT AVANTAJELE DE PERUCI PAR SINTETIC, COMPARATIV CU PERUCI PAR UMAN?

o.Peruci par sintetic sunt mai ieftine decât firul de păr uman peruca, astfel încât să puteți permite pentru a schimba stilul tău mai des, sau când ai încercat de look-ul curent.

b.Peruci par sintetic sunt mai ușor de stil decât peruci par uman.Peruci par uman necesită o mare grijă și trebuie să fie spălate mai des.Astfel, peruci par uman, în general, necesită mai mult de întreținere peruci sintetice.

c.Peruci sintetice vin pre-stil și pre-tăiate și va organiza forma lor inițială, chiar și după ce a fost spălat.Prin urmare, mult mai ușor pentru consumatorul mediu.Peruci par uman, de obicei, necesită tăiere și styling de un stilist de păr înainte de a putea fi purtate.

4.CUM SĂ AIBĂ GRIJĂ DE PERUCI PAR SINTETIC?

Este ușor să te dus de val cu noul peruca de peste styling și peste spălat, așa că citiți ghidul nostru pentru îngrijirea sintetice dantelă în fața peruca pentru a asigura longevitatea peruci și menține stilul său.

La peruci sintetice sunt realizate prin căldură rezistent de fibre care pot rezista la temperaturi de până la 180 de grade Celsius (400F).Acest lucru este mare pentru îndreptare cret/pervers peruci sintetice sau curling Yaki/drept peruci sintetice


 • Numărul De Model: 170-R7894-DR3472
 • Lungime: 25Inch
 • Material De Bază: Swiss Dantela
 • Culoarea Parului: DR3472
 • Dantela Dimensiune: Partea Dantela
 • Stil De Păr: Val Naturale
 • Dantela De Culoare: Maro Mediu
 • Origine: NC(de Origine)
 • Nume De Brand: Sivir
 • Capac De Dimensiune: Dimensiunea Medie
 • Greutate: 266g

Etichete: păr uman peruca, parul perucă mov, travestit păr, peruca dantelă față, straigt femei peruca, gri peruca de păr, peruca, gri feminin peruca, 14 inch peruca, gri peruca de femeie.

Ați putea dori, de asemenea