KIWarm Electronice Parola Caseta De Bani Cod Cheie De Blocare Automată Monede De Numerar Economisirea De Bani Cutia Contra Mini Cutie De Siguranță Pentru Copil Cadou

68.02lei 93.15lei

Caietul de sarcini:

Nume: Combinație De Blocare Caseta De Bani Cod Cheie Monede, Bani De Economisire Pusculita Contra Cadou

Model:788810

Material:Acrilonitril-Butadien-Stiren(ABS)

Tensiune de alimentare:4,5 V(3 x AA Baterii,nu sunt incluse)

Culoare:Negru

Dimensiune:13x12x19cm

Caracteristici:

* De înaltă calitate, Acrilonitril-Butadien-Stiren(ABS) material,protecția mediului,non-toxice.

* Automat de rulare a bancnotelor,a pus bani de hârtie în rolă slot, acesta va automat roll-l în cutie.

* De asemenea, cu o monedă în fanta de la partea de sus a casetei care a oferit pentru a salva toate tipurile de monede.

* Parola de design,face dvs. de "bunuri" mai mult de asigurări,iar parola este modificabil.

* Nu există sunet de avertizare atunci când ușa este deschisă și se va bloca în mod automat atunci când sunt închise.

* Cultiva copiilor un sentiment de economisirea de bani, să învețe să gestioneze banii.

* Un cadou bun pentru copii.

Cum să Utilizați:

Introduceți codul de patru cifre parole (implicit 0000), luminile verzi pe, apoi rotiți butonul în sensul acelor de ceasornic pentru a deschide ușa.

Cum De a Schimba Parola:

Apăsați tasta "*" pentru a introduce parola pe care doriți să o modificați, apăsați tasta" # "pentru a încheia, Dacă a uitat parola

este schimbat, puteți să scoateți bateria pentru o jumătate de oră pentru a restabili valorile implicite din fabrică parola 0000.

Pachetul Include:

1 x pusculita

1 x Șurubelniță

1 x Manual de limba engleză

Vă rugăm să rețineți că cumpărătorii sunt responsabili pentru toate comisioanele, taxele de brokeraj, , și es pentru importul în țara dumneavoastră.Aceste taxe suplimentare pot fi colectate în timpul de livrare.Nu vom rambursa taxele de transport pentru transporturile refuzat.

/ Despre servicii / Livrare La Timp rambursare Completă, dacă produsul nu este primit in timp de livrare garantat Mai mult de Protecție a 15-a zi de mai multă protecție după finalizarea comenzii se Întoarce în Plus Returna orice produs,doar cei în stare perfectă de Calitate Garantata, Garantate de Calitate sau rambursare Completă

Dacă aveți orice probleme cu produsele noastre sau servicii, vă rugăm să nu ezitați să ne contactați înainte de a pleca de feedback negativ.Vom face noastre cele mai bune pentru a rezolva orice problemă și a vă oferi cele mai bune servicii pentru clienți.


  • Forma: Dreptunghi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Nume De Brand: KIWARM
  • Tensiune: 4.5v
  • Dimensiune: 13x12x19cm
  • Material: Plastic
  • Numărul De Model: SKU788810

Etichete: contra rând, electronice profesionale cabina, bani falși, cutie de siguranță, monedă de aur de stocare, cutie storag, cadou wed, moneda napoleon, vintige monedă cutie, nivel cutie de bomboane.

Khalidamer540
2020-12-19
5/5
Received the parcel very quickly. Thank you very much to the seller. Shipping and shipping took 5 days. Courier to door. The box is whole, not crumpled. I ordered grandchildren as a gift. the toy is wonderful. It will be nice to give. I talked to the seller. Very attentive. Recommend.
Nagay Alex
2021-01-25
5/5
Piggy bank children really liked, everything works, the password also changes, thanks for the goods, recommend the goods and seller,
Yunis1990
2020-12-24
4/5
Pretty Funny the part
Al Georgia
2021-01-28
5/5
It's fine. Thanks seller

Ați putea dori, de asemenea