Smartour Noi HD Night Vision Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Unghi Larg de 120 de Parcare Inversă Camera CCD Waterproof LED Auto Backup Monitor

50.12lei 69.60lei

Caietul de sarcini: Denumire Produs: Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Pixeli: 6648(H) * 488(V) Putere: DC 12V Unghi de Vizualizare: 120 grade Senzor de Imagine: CCD1/3 5.TV sistem: NTSC Rezolutie Orizontala: 480 linii TV Video Lungime Cablu: 6m Sincronizare.Sistem: Intern S/N Ratio: >48Db Obturator Electronic: 1/60 la 1/100,000 secunde Ieșire Video: 1.0 Vpp, 75Ohm Balans de Alb: Auto, Apă-dovada: IP67, IP68 Temperatura de Operare: -20°C~70°C, RH95% Temperatura de Depozitare: -30°C~85°C Aplicare:se Potrivesc toate RCA composite video conexiuni Accesorii (De referință): Camera trebuie Aprobat de FCC, CE, RoHS Certificari.Caracteristici: -de Înaltă definiție și 120 de grade unghiuri largi de vizualizare cu bine funcția de rezistent la apa. - Aplicabilă la o varietate de Vehicule: masina, camion, RV, mini-van, etc ... să Rezolve problema de rău auto retrovizoare cu efect, poate ajuta la parcare și reducerea incidentelor și accidentelor. --Suport NTSC sistem TV ... Cu eleganta si design modern, acest aparat foto este foarte popular-a Făcut de înaltă calitate și material durabil --Său simplu și modest de proiectare și de dimensiuni mici nu atrag atenția.Notă: 1.Vom oferi imagini clare, măsurători, acolo unde este posibil.Vă rugăm să verificați cât mai mult posibil pentru a asigurați-vă că elementul este cea de care ai nevoie. 2.Vă rugăm să permiteți-0.5-1 cm diferenta din cauza manuală de măsurare.(1 inch=2,54 cm) 3.Deși de instrucțiuni este inclus.Instalare Profesională Este Foarte Recomandat! 4.Vă rugăm să Comparați CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat Cu Unul Original Înainte de a cumpăra!Pachetul Include: 1 x CIP CCD Masina din Spate Vedere aparat de Fotografiat 1 x 6M cabluri video 1 x 1M Cablu de Alimentare (conectarea cu coada putere lumina) 1 x manual de Utilizare

Noi oferim o Garanție de un An de Service pentru produs.UN An Garanție Fabrica(accesoriile nu sunt incluse).

Garanția va fi anulată de la:

(1) Prejudiciul cauzat de: Nejustificate uzura si rupere, murdărie, utilizat în mod abuziv, instalarea necorespunzătoare sau de exploatare, neglijare, accident.

(2) Orice daune cauzate de ambalare necorespunzătoare atunci când cumpărătorii returna produsul la noi.

(3) Dacă produsul a fost demontat sau reparat de persoane neautorizate.

Returnare și Rambursare

Toate produsele sunt de brand nou direct din fabrică.În cazul în care primiți un element defect, vă rugăm să ne contactați în termen de 3 zile după semnul de pe chitanță.Va vom returna sau înlocui.

Reveni în termen de 7 zile de la primirea poate fi restituire (exclude de transport de marfă)

Reveni în termen de 20 de zile de la primirea poate fi înlocuit.

Reveni în termen de 1 an de la data cumpărării pot fi reparate.

Este responsabilitatea clientului să plătească pentru taxele poștale de returnare și livra elementul înapoi la noi.Va vom trimite înapoi la costurile noastre.

Toate declarațiile trebuie să fie confirmat de după personalului de serviciu, nu suntem răspunzători pentru orice pachet întoarcere fără notificare prealabilă.

Pentru non-defecte se întoarce, nu va fi o taxă administrativă aplicată


  • Tipul De Alarmă: Partea Din Spate
  • Nume De Brand: SMARTOUR
  • Linia Directoare: Da
  • Shell Material: Plastic
  • Tip De Material: ABS
  • Lungimea de Cablu Video: 6M
  • Fir sau Wireless: Sârmă
  • Material Lentile: Plastic + Sticla
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: camera ccd, 32 ddr4, 3200 ddr4, 64gb ddr4, 32gb ddr4, ccd sony, 2666 MHz, 2666 mhz ram ddr4, avexir ram, memoriaddr4.

Ați putea dori, de asemenea