Tijă de pescuit Titularul Automată cu arc Dublu Unghi de Pește Polul Aborda Suportul Restul 30JP07

65.29lei 100.44lei

ELEMENT DESCRIERE

Caracteristică:

1.Crep automată, atunci când peștele mușcă cârlig, pește linie este tras pentru a trage mecanismul, tija de pescuit va sari automat, elasticitatea este puternic, iar sensibilitatea este mare.

2.Noul volan cu mecanism de declanșare, duritate mare de primăvară, o singură atingere.

3.Trei niveluri reglabile pentru tine de a alege.

4.Această tijă de pescuit titular este un instrument de mare pentru iubitorii de pescuit.

Caietul de sarcini:

Material: otel Inoxidabil

Culoare: Ca imagini arată

Lungime: aproximativ 47cm

Conținutul Pachetului:

1*Tijă De Pescuit Titular

Notă:

1.Toate imaginile sunt profesional de culoare-codificate, dar din cauza diferite de lumină ambientală și de afișare diferite setări de dispozitiv, pot exista unele abateri între imaginile pe care le vedeți și elementele ei înșiși.Vă rugăm să înțelegeți.

2.Datele sunt măsurate manual, pot exista unele abateri, dar aceasta nu afectează utilizarea.

ELEMENT POZE

GHID DE CUMPĂRĂTURI

1.Vă rugăm să enumerați specialrequests(culoare,pachete,etc.)În secțiunea note atunci când face plata.Dacă aveți orice proment sau doresc să cumpere mai mult...vă Rugăm să ne contactați în primul rând .

2.Dacă vrei să cumperi mai multe differenct elemente în același timp, și trebuie să plătească repetate costul de transport maritim,putem modifica prețul la tine.

3.Vă rugăm să verificați informațiile de livrare înainte de a finaliza plata:numele complet,adresa, cod postal,numarul de telefon, retc

DETALII DE TRANSPORT MARITIM

METODA DE PLATA

SERVICII

▲ Întoarcere : Dacă există orice probleme de calitate ,vă rugăm să oferim informații detaliate la noi în termen de 7 zile de la primirea coletului,va vom confirma problema și apoi oferă un mic solutii pentru tine.Toate se întorc element trebuie să fie în ambalajul original și vă rog să ofere numărul de urmărire.Și ne-suport local schimb,veți obține o garanție de griji de a se întoarce.

▲ Feedback-ul : Ne menținem standarde înalte de excelență și să depună eforturi pentru 100% satisfacție a clienților!Feedback-ul este foarte important!Vă rugăm să ne contactați imediat ÎNAINTE de a ne da feedback neutru sau negativ, astfel încât să putem răspunde în mod satisfăcător preocupările dumneavoastră.

Apreciem 5 stele feedback-ul pozitiv, e bun pentru afaceri pe termen lung.Vom trimite, de asemenea, la fel de feedback de la tine.


  • tijă de pescuit suport: automata suport
  • Material: Din Oțel Inoxidabil
  • Tip: Suport Tija
  • Dimensiune: 47cm

Etichete: clește de pescuit de pescuit, cutii de pescuit instrumente, alimentator de pește, inchiku jig, pește linie, pește tija sta, rodpod crap, râu tijă de pescuit ghiduri, compresa de primăvară, barca de pescuit a navei.

Ați putea dori, de asemenea