4buc E27 B22 220V Wifi Inteligent Bec Reglaj Bec 9W RGBCW Inteligent Bec de Control Vocal Alexa Google Casa Tuya/smart Viata

18.63lei 27.82lei

Descriere:

Produse după 15 septembrie adăuga Bluetooth 5.0 funcția de configurare a rețelei( PS: Bluetooth rețeaua de distribuție nu este conexiune Bluetooth control)

100% de Brand Nou și de Înaltă Calitate !

APP : tuya/smart viata

Grup sau singur control: Nu puteți crea un grup pentru toate smart jos de lumină și de control toate acestea, cu doar o singură comandă.

Funcția de control vocal: Și controla aceste becuri inteligente prin vocea dvs. cu Amazon Alexa, Google Asistent.Dă o comandă pentru a porni/opri sau dim/lumina se Schimba culoarea lămpii.

Rază lungă de comandă: Suport lung-distanta de control în jos lumina, astfel ca pe lumina înainte de a dormi pe pat, sau de control lumina de acasă în alt oraș.

Gratuit pentru a regla culoarea: Suporta rece/cald 、 RGB lumina de ajustare, pentru a regla lumina nuanță și luminozitate în funcție de scena de la voi.

Modul scenă de comutare: Suport pentru mai multe scene de comutare de La lumina schimbă încet ,cum ar fi modul de citire și modul de luat masa

Ritm de muzică funcția: puteți schimba culoarea de lumina cu sunetul de fundal, plin de distracție

M minereu de funcție: Împărtășească și compatibil cu prietenii, funcția de sincronizare.

Caietul de sarcini:

Tensiune de alimentare: AC220V/110V

Suport lampă: E27/B22

Putere: RGB+WW+CW (RGB:4.5 W CW:9 W+WW: 9W)

Instrucțiuni: Engleză

Lampa dimensiuni: 60*60*115mm

Numărul de margele lampa: 22

Lumen: mai sus 1000lm

Dimensiune ambalare: 62*62*115mm

Pachetul Inclus:

1* Bec


  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Becuri cu LED-uri
  • Nume De Brand: oobest

Etichete: bec led e27, homekit led, soclu inteligent, inteligent bec tuya, led rgbcw, tuya estompat bec, sonoff fob, echo dot 4, lu a condus casa, lampa smart wifi.

Smolski Slava
2020-11-12
1/5
The photos are misleading I selected the e27 model on the photo but it corresponds to the b22 and conversely so I have to change all my luminaire to put the bulbs or not use them
Alana Shoma
2021-01-29
4/5
Ras everything went well

Ați putea dori, de asemenea