Din lemn, TV Formă de Economisire Oală Copii de Bani Caseta de Jucărie Stil Nordic Fotografie elemente de Recuzită, Decor Acasă Ornament Pentru Copii Cadouri

70.74lei 115.94lei

Descriere

Această reclamă TV formă de bani oala este confectionata din materiale premium, măiestria fine și culori vibrante, care este sigur si elegant.Potrivit pentru decoratiuni interioare, cum ar fi camera de zi, camera de studiu, admitere, etc. Și pot fi folosite ca recuzită fotografie, care vă ajută pentru a adăuga atmosferă bună, ceea ce face uimitor de fotografiere fotografie de efect.

Caracteristici

-Culoare: așa cum se arată

-Material: MDF.

-Dimensiune: 20 x 20 x 3 cm/ 7.8 x 7.8 x1.1 inch.

- Cu suprafața transparentă vă permite pentru a vedea avere crește direct și simt bucuria de a economisi bani.Nu conteaza daca a pus-o pe birou sau la intrare, se va crea o atmosferă artistică la casa ta.

- Nordic stil de moda de design face mai frumoase și practice.Potrivit pentru decoratiuni interioare, cum ar fi camera de zi, camera de studiu, admitere, etc. Și pot fi folosite ca recuzită fotografie, care vă ajută pentru a adăuga atmosferă bună, ceea ce face uimitor de fotografiere fotografie de efect.

- A vă ajuta să păstrați de rezervă modificările și monede organizate și ușor de găsit.Suficient de mare pentru a organiza dvs. de zi cu zi monede de economisire, modificări, etc.

- Este un mod adorabil pentru a salva copilul e prima monede și, de asemenea, un jucării educative pentru copii să învețe cum să gestioneze banii lor.Acesta este perfect pentru orice pepinieră sau camera copil.

- Poate fi trimis drept cadou pentru băieți, fete, copii mici la adolescenti ziua de naștere.Acesta este un unic și creativ prezent, băieții tăi mici și fete va bucuros să primesc acest salvarea borcan.

Lista de ambalare

1 x Bani Cutie de Depozitare


  • Este Dispozitiv Inteligent: No
  • Forma: Pătrat
  • Material: Alte
  • Numărul De Model: caseta de bani

Etichete: 10mm cauciuc șurub, 60w bean iluminat, 1080p wifi ip 3mp, 1 3 inch ips oled, 20cm plat difuzor, 26650 lampa de scufundări, 60, tv lcd bord, 26650 vape aspire, 10g aruncat geamandura.

Ați putea dori, de asemenea