MTB 12 Viteza de 11-52T Casetă 12S Aur Negru Larg Raport Pinioane Bicicleta de Munte Pinioane Pentru Shimano Sram Piese de Bicicletă

237.97lei 396.62lei

MTB 12Speed Caseta 11 - 52T

CULOARE :Negru-Auriu

MATERIAL: PINIOANE :OȚEL

SPIDER :ALUMINIU

GREUTATE : Aproximativ 699g

RAPORTURILE: 11-13-15-17 -19-21-24-28-34-40-46-52T

SE POTRIVESC SHIMANO HG SISTEM

Descriere

*Materialul din oțel de înaltă rezistență, realizate prin tehnologia de a potoli-temperament întărire, face mai durabile și extrem de rezistenta la abraziune.

*Designul unic al angrenajului pinion exclusiv pentru biciclete de munte, oferă o experiență mai bună de a controla schimbătorul.

*Am adoptat-o scorbura de design pentru a reduce greutatea-o anumită măsură.

*Suprafața realizate prin tehnologia de cromare, face greu de rugină și oferă o durată lungă de viață.Și suprafața de negru-argintiu, are un aspect fin și vă va oferi un simt de lux.

Atenție

*Am primit de referință descrierea pentru tine, vă rugăm să verificați nevoie reală cu bicicleta inainte de a comanda acest produs.

*Pentru siguranța dumneavoastră, vă rugăm să fie atent cu instrumente speciale atunci când instalarea.Dacă nu se poate instala bine, vă rugăm să mergeți la un magazin de biciclete din apropiere pentru a ajuta.

*Sugestie: Dacă doriți să înlocuiți o nouă casetă, ai avut mai bine pentru a instala un lanț potrivit, în același timp, în caz contrar schimbarea sistemului semnificative poate provoca zgomote și eșecuri în lucru.


  • Dinții Angrenajului: 11-52T
  • Material: OȚEL
  • Pinioane Viteza: 12
  • Nume De Brand: INBIKE
  • Numărul De Model: MTB 12S Casetă
  • Sensibilitatea: 108 Sunete
  • Volanta Reglabil Numărul De Viteze: 12
  • Componente: Pinioane

Etichete: shimano vanford, bicicleta pentru adulti, schimbator shimano, maza shimano mtb, biciclete piese mari, pinion, extrema cuțit, biciclete cu motor pinion, bicicleta de aur, caseta 12v aur.

Odiyanlove
2020-09-11
1/5
The very bad page doesn't get the goods and they don't reimburse you for anything I already deliver it and never deliver nothing

Ați putea dori, de asemenea