IXFH44N50P IXFH44N50 SĂ-247AD SĂ-247 N-CANAL SI MOSFET DE PUTERE TRANZISTOR MOS FET TUB 20BUC/LOT NOU ORIGINAL

79.93lei 85.02lei

Cumpărătorii orientări

Vă rugăm să asigurați-vă că adresa este corectă .

Principalul nostru de Afaceri include: Tranzistori,Diode,Module,IC,Relee,Oscilator de Cristal,Condensator,Rezistor,Led,Optocouple,Siguranțe,Inductor,Comutator ...

Detalii De Ambalare:

Original fabrica de ambalaje etanșe cu tipuri standard: tub,tava,bandă și tambur,cutie,sac de ambalare .Vă rugăm să ne anunțați dacă aveți orice cerință specială.

Toate produsele sunt ambalate cu blister sac și spumă este de transport personalizate pentru o protecție puternică.

Taxe De Import/Atribuții:

Taxe de Import,impozite și alte taxe s-a întâmplat în parte nu sunt incluse în prețul de elemente.Aceste taxe sunt oferite de cumpărător.

Vă rugăm să verificați cu țara biroului Vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de cumpărare.

Feedback-Ul Detalii:

Ca feedback-ul dvs. este foarte important pentru dezvoltarea noastră,sincer vă invităm să lăsați feedback-ul pozitiv pentru noi, dacă sunt mulțumiți de produsele și serviciile noastre.

Programul nostru va pleca înapoi la fel de feedback de la tine,după feedback-ul pozitiv.

Vă rugăm să ne contactați înainte de a părăsi un neutaral și feedback-ul negativ ,vom încerca noastre cele mai bune pentru a rezolva problemele.Vă mulțumesc foarte mult!


  • Tip De Element: Hibrid Conectori
  • Gen: De sex masculin
  • Nume De Brand: SZKCFM
  • Numărul De Model: IXFH44N50P
  • Certificare: NICI unul
  • Origine: DE(Origine)

Etichete: tip102, tranzistorul tip122, darlington, 5a tranzistor, esp 32 kit, tip120, tip142, tip3055, tip127 tranzistor, tip142 tip147.

Ați putea dori, de asemenea