1MORE E1009 Piston Metal Cască Stereo În Ureche Căști cu Fir căști de 3,5 mm În Echilibrată Captivantă Căști Bas

36.57lei 40.64lei

1MORE Metal Cască Stereo În Ureche Căști cu Fir căști de 3,5 mm În Echilibrată Captivantă Bass Căști pentru iPhone, pentru Xiaomi

Descriere Produs:

- Dinamic driver.

- Vânzare de Top Retro - versiunea slim a premiat clasic cu piston.

- Retro îndeplinește moderne - iPhone culorile potrivite.

- Expert Reglat de către Câștigător al Premiului Grammy, Inginer de Sunet, Luca Bignardi.

- Compatibil cu Apple iOS și Android.

Caietul de sarcini: Compania Xiaomi Parteneri Nume de Brand: 1More Tip: In-Ear Greutate:14g Culoare: Argintiu, Gri, Albastru, Roz Material de Sârmă: Sârmă de Cupru Emailat Putere Nominală: 5 mW Plug: 3,5 mm

Pachet:

1 x 1MORE Piston se Potrivi În Ureche Căști

Mai multe detalii:

Pistonul se Potrivesc este ergonomic versiune nostru premiat cu Piston Clasic.Acesta dispune de același aclamat de sunet în timp ce asigură o fixare confortabilă și sigură.Microfon și control sunt compatibile cu iOS si Android, ceea ce le face un accesoriu perfect peste pavilioane care a venit cu telefonul smartphone.

Durabilitate de durată Anodizat iPhone suprafețe colorate sunt amprente rezistente și făcute să dureze.Pistonul în formă de corp este extrem de ușor și durabil.Cablul este format din interior de cupru emailat înfășurat în jurul fibre de Kevlar pentru a crește durabilitatea și este acoperita cu TPE pentru moliciune și confort.

Sonic Echilibru Dincolo de confort, ajustaj crește izolare fonică, plinătatea, și bas. 1MORE angajament pentru un natural sunet echilibrat, fără dure bass și treble stimularea raspandita cu alte marci, produce o pe deplin satisfăcătoare experiență de ascultare fără a fi nevoie pentru nesănătoase niveluri de volum.

iPhone Potrivite Culori Retro întâlnește design modern cu iPhone potrivite culori pe un corp din aliaj de aluminiu.Pistonul se Potrivesc este oferit în 4 culori unice care îmbină un atemporal estetice cu dispozitivul.

Dual Layer Driver Nostru patentat dual layer conducător auto este format din titan și animale de COMPANIE.PET diafragma oferă un bas profund, în timp ce diafragma de titan oferă timp de răspuns îmbunătățit, prezent medii sizzling maxime.

Ergonomia superioară Nostru Piston ușor Fit design se potrivește în siguranță în urechi.Confortul este perfecționat de 45° oblic unghiuri pentru a se potrivi perfect la ureche. 3 seturi de inclus ureche sfaturi asigura o potrivire buna pentru toate.

Culori potrivite pentru dispozitivul dumneavoastră de Potrivire opțiuni de culoare pentru a merge cu orice dispozitiv


  • Vocalism Principiu: Dinamic
  • Control Al Volumului: Da
  • Origine: NC(de Origine)
  • Comunicare: Cu fir
  • Nume De Brand: 1more
  • Buton De Control: Da
  • Activă A Zgomotului De Fond: No
  • Stil: In-Ear

Etichete: hifi căști bas, 1more piaton se potrivesc, 1more h1005 usb, 1 mai e1010, airpodspro, 1more, 1more tws, 1536u, dragut setul cu cască microfon, 1more bluetooth.

Mclkmk420
2020-12-26
5/5
It's the original (>_<) ⠀thank you,,,♡ Korea line only one in China opposite day eight Tianyuan bought four!!! South Korea bought from the living love the sound equally high real genuine fit dont ㅎ ㅎ well writing partner!!
Galaivvn
2021-01-05
5/5
Super!!

Ați putea dori, de asemenea