Agățat de perete Cortina Boem Geamul Portierei Cortina Agățat de Mână-țesute Tapiserie Dormitor Living Petrecere de Nunta de Decorare Ornam

90.59lei 124.07lei

Agățat de perete Cortina Boho Geamul Portierei Agățat Perdea Țesută Tapiserie de Perete Decor Acasă Ornament pentru un Apartament cu Dormitor, Camera de zi de Nunta Petrecere

Caracteristici: 1. Țesute manual Cortina: agățat ușă este pur mână-țesute perdele, tapiserie dream catcher, design unic, și este dotat cu materiale naturale, pentru a da oamenilor un sentiment minimalist, pentru a adăuga un sentiment de artă manual pentru camera ta.

2. Decora Casa Ta: frumos țesute perdeaua poate fi agățată pe caseta de metri în dormitor camera de zi pentru a acoperi caseta de metri, sau puteți decora ușile și ferestrele, astfel încât camera nu vor deveni inestetice din cauza caseta de metri.

3. Boho Vibe Furnizor de: agățat ușă caracteristici gros atmosfera boema a decora nunta si petrecere.

4. Naturale Fir de Bumbac natural, fir de bumbac a de reglare a temperaturii, anti-alergie, care este anti-static, eco-friendly și inodor, și agățat ușă este pur țesute de mână.

5. Petrecerea de nunta a Propunerii: boem agățat pandantiv poate decora stil boem de nuntă și de a face petrecerea ta de nunta mai frumoasa.

Caietul de sarcini(aproximativ):

Dimensiune: 90*180cm/35.43*70.87 în, 100*200 cm/39.37*78.74 în

Material: fir de bumbac

Produs de întreținere:

În general, suspendate nu trebuie să fie curățate.Utilizați un uscător de păr pentru a sufla praful de pe ea cu regularitate.Dacă aveți nevoie să-l curățați, trebuie să-l spele de mână.Evita mașină de spălat curățare.Nu-l freca.Apăsați ușor spălați-l cu mâinile.

Metoda de curatare:

Mâinile-spălare, aplatizate pentru uscare

Lista De Ambalare:

Ușa Agățat Cortina*1

Notă:

Datorită măsurare manual, dimensiunile pot avea o toleranță de 1-2cm.

Produsul este hand-made, firul este ușor de a fi distrus, după ce a primit-o, scuturați-l ușor pentru a netezi, cu fir de bumbac natural poate avea un miros, care este declanșat de bumbac ambarcațiuni, și puteți atârna doar produsul la perete, și mirosul va dispărea după câteva zile.


  • Material: Poliester / Bumbac
  • Technics: manual
  • model: Alte
  • Forma: Dreptunghi
  • Stil: Pastorală
  • Model Tip: Solid

Etichete: geometrice umbra, usa de hambar decor, boem cortina, decor boem, boho cortina, boho, boho decor, bumbac tapiserie de pe perete, decor camera accesoriu, cortina tapiserie.

Ați putea dori, de asemenea