Maxiscan MaxiCOM MK808 OBD2 de Diagnosticare Instrument ODB2 scanner auto cititor de cod de programare cheie IMMO DPF PGT PK MX808

2 237.35lei

Maxiscan MaxiCOM MK808 OBD2 de Diagnosticare Instrument ODB2 scanner auto cititor de cod de programare cheie IMMO DPF PGT PK MX808

Maxiscan Original MaxiCOM MK808 Instrument de Diagnosticare de 7-inch LCD Touch Screen Swift Diagnosticul Funcții de EPB/IMMO/DPF/SAS/PGT și Mai mult

Când vine vorba de ultra-portabilitate, MaxiCOM MK808 este partenerul perfect.Instalat cu un procesor quad-core, MK808 oferă confort maxim și rapidă de diagnostic.Interfața intuitivă face folosind dispozitivul de efort printr-un 7-inch touch screen LCD care afișează la 1024x600 calitate.

La MaxiCOM MK808 este un puternic tabletă Android cu o interfață intuitivă ecran tactil de șapte inci capabil de scanare toate modulele disponibile pentru coduri de defect și complicitate la efectuarea de o listă extinsă de cele mai populare servicii de întreținere, inclusiv petrol și servicii lumina resetează și calibrare senzor unghi direcție.Instrumentul este quad-core și 32GB memorie de operare combinat cu drill-down interfata touch permite abil analiza de interne, Asiatice și Europene de vehicule, 1996 și mai noi.

COMPLETE de DIAGNOSTIC FUNCTII: Citeste si sterge codurile pentru toate sistemele disponibile folosind protocoale suportate.Tableta tip MaxiCOM instrument de diagnosticare este cel mai bun mod pentru a afișa datele direct în text, grafic & analog pentru ușor de date de revizuire

Instrumentul de diagnosticare MK808 poate ajuta la detectarea motor cu aprindere, injectie de combustibil, de aer și de carburant și emisii de gaze de eșapament condițiile în sistem Motor pentru a îmbunătăți performanța vehiculului, economisirea energiei și reducerea emisiilor de gaze de eșapament.

Se face mare simt în siguranță atunci când de conducere masina ta este alunecarea sau dificil să se schimbe, acest instrument de diagnosticare pot rezolva problemele prin citirea codurilor din sistemul de Transport, sau a verifica starea de sănătate prin intermediul live vizualizarea datelor.

Diagnosticarea ABS problemă ar trebui să înceapă întotdeauna cu o inspecție vizuală a tuturor componentelor frânei, apoi, va trebui pentru a prelua ABS coduri să-ți spun unde este problema, și aceasta este ceea ce acest diagnostic nu pentru tine.

SRS, de siguranță cu sistem de reținere, este alcătuit din senzori de impact, un modul de control, și airbag-urile ei înșiși, și acest instrument de diagnostic poate detecta fiecare electronice parametru pentru a verifica starea sa de sănătate.

FUNCȚII SPECIALE: Suportă o gamă largă de funcții speciale, inclusiv IMMO (imobilizare), Ulei de Resetare, EPB, SAS, BMS, DPF, TPMS, și multe altele

Resetare ulei de servicii vă permite să efectuați resetare pentru un nou calcul de Viață a Uleiului de Motor sistemului odată schimbat uleiul.

EPB de service este foarte important în menținerea electronic sistem de frânare de siguranță și eficiență.

BMS serviciu permite instrumentul de scanare pentru a evalua încărcare a bateriei de stat, monitorizarea aproape-circuit de curent, registru de înlocuire a bateriei, și de a activa starea de repaus a vehiculului.

DPF serviciul special de lucrări pentru sistem Filtru de Particule Diesel cu regenerare a filtrului de particule, DPF înlocuirea componentelor teach-in și DPF teach-in după înlocuirea unității de comandă a motorului.

SAS serviciu ajută clar vina senzorului unghiului de amintiri și joacă un rol important în procesul de calibrare senzor unghi direcție.

TPMS serviciu sens în afișarea Id-uri de senzori din vehicul ECU, introducerea TPMS înlocuirea senzorului de Id-uri și testarea senzorilor.

IMMO , funcția unică MK808 are la acest preț, este folosit în principal pentru a dezactiva pierdut cheile autovehiculului și un nou program de înlocuire cheie fob.

ABS Sângerare .ABS, frână de sângerare pentru a obține o firma de plăcuțe de frână după aer epuizare.

GLOBAL VEHICUL de ACOPERIRE: Asiatice și Europene vehicule după 1996. Utilizeaza Auto noi VIN ID Tech pentru a identifica automat vehiculul este marcă, model și an fără a fi nevoie de asistență pentru utilizator

SUPERIOR MECANICA ASISTENT: În plus față de MaxiCOM standard de caracteristici și funcții speciale, există, de asemenea, o serie de caracteristici îmbunătățite, care sunt special concepute pentru comune atelier de reparații de muncă, inclusiv; Rememorare a frânei de mână pad poziție după înlocuire, Forța de combustibil injector de regenerare și reglare, Baterie de înregistrare și a reseta, Senzor relearning după reparare sau înlocuire

MANAGER MAGAZIN Vă puteți gestiona informații atelier cu 3 funcții disponibile în această aplicație: Vehicul Istoric, Atelier de Informații, și Client Manager.Intuitiv se uite în sus la rezumate detalii.

MANAGER de DATE Cea mai bună soluție pentru date legate de operațiuni, puteți stoca, de imprimare, și de a revizui fișierele salvate în Imagine, PDF,analiza de Date, Aplicații Dezinstalare sau Datele de Logare.

La DISTANȚĂ de BIROU, puteți obține direct ad-hoc de sprijin de la distanță la Maxiscan prin Team Viewer software-ului.

GARANȚIE/ACTUALIZARE: Plin de garanție de un an, inclusiv toate on-line actualizări și suport tehnic.Actualizările pot îmbunătăți MaxiCOM capacitățile și funcționalitate cerere

Multi-Limba : Engleză, Germană, Spaniolă, Portugheză, Olandeză, Franceză, Italiană.Coreeană, Japoneză, rusă ,poloneză,suedeză pentru opțional .după ce ați făcut comanda, vă rugăm să contactați cu vânzătorul despre limba.


 • Extern De Certificare De Testare: CE
 • Certificare: CE
 • Caracteristici Speciale: MAXISCAN MaxiSys MK808 Wireless Instrument de Diagnosticare Auto
 • Tip De Material: Plastic Și Metal
 • locul de origine: Guangdong, China (Continentală)
 • Origine: NC(de Origine)
 • Electronice: Da
 • Versiune Hardware: Noi
 • Software-Ul De Actualizare: No
 • Modele Aplicabile: pentru mai multe masini
 • Nume De Brand: talentcar
 • Versiune Software: Cele mai noi
 • Limba: Multi-limba
 • Numele produsului: MAXISCAN MaxiSys MK808
 • Tip De Element: Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare

Etichete: maxiscan maxicom mk808, obd2 ecran, mk808, maxicom mk808ts, maxicom, bluetooth odb2, scanner tpms program, diagnostic odb2, obd2 renault, odb2 bluetooth 4.

Ați putea dori, de asemenea