30 Buc 6CM/2.36" Bile de Crăciun Ornamente Incasabilă Decorațiuni de Crăciun Bile de Brad Pentru Vacanță, Petrecere de Nunta de Decorare

36.08lei 42.43lei

Caietul de sarcini:

Material: PET+PS

Dimensiuni:6cm/ 2.36"

Dimensiune pachet:32*15.9*15.9 cm/12.6"*6.26"*6.26"

Cantitatea:30buc/cutie

Forma: Rotund

Caracteristici:

Copil și animale de Companie--- Asta de plastic minge de crăciun folosit material plastic.Nu ușor de spart și nu aveți nevoie vă faceți griji despre fragmente de sticlă rănit și un copil mâini.

Multicolor Minge Pom---Fiecare cutie de mingi de Crăciun are patru sau cinci tipuri diferite de material de suprafață, care va face pom de Crăciun mai frumoasă.e decizia ta de a face Crăciunul mai memorabil și unic

Ideal Dimensiunea Ball---Aceste ornamente bile sunt 2.36".Pachet de 30 de Bile.Perfect ornamente de Crăciun.Pom cu bile ușoare și nu cântărește în jos de Crăciun copac ramuri.

Perfect Holiiday Elemente--- Fiecare minge de Crăciun este echipat cu un cârlig pentru a face mai ușor pentru a bloca.Decora de Craciun, nunti, botezuri, logodne, aniversari, petrecere pestriț afișează, decoratiuni agățat pe ramuri,decoratiuni de masă,balustrade,receptii,etc.Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru sărbătoare comercială decor.Perfect de Crăciun tematice ambarcațiuni DIY elemente, cum ar fi coroane,jerbe și mingea picturi.

Pachetul Inclus:

30 x Ornament de Crăciun Bile


  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: decorațiuni pentru bradul de crăciun bile plat, farmecul foto, bile mari natal, bile de crăciun miulti, decorațiuni pentru bradul de crăciun bile de bronz, bile de crăciun vrac, decor an de crăciun bile de brad, decorațiuni pentru bradul de crăciun bile de tesatura, crăciun bile mari de aur, butonul de lenjerie de corp.

Arville Aranas
2021-02-09
3/5
Colors are not the same. White balls are creamy- gold and inside transparent balls are quite pink decorations. It is not the same. But separatly it looks good. I ordered 2 packages. Only one ball is broken and 2 have problem with colors (missing some small pieces of colour). Delivery was OK.

Ați putea dori, de asemenea