Lumea Jurassic Tyrannosaurus Rex Dinozaur jucărie Tabără Cretacic cu Primal Atac Caracteristică de Sunet Realiste Tremura

203.35lei 338.94lei

Lumea Jurassic Tabără Cretacic Isla Nublar Epic Roarin Tyrannosaurus Rex

● Epic Roarin' Tyrannosaurus Rex este inspirat de Lumea Jurassic serie de desene animate, Tabăra Cretacic! ● Această scară și mai mare dinozaur de acțiune figura caracteristici "Primar de Atac", care permite copiilor de a controla jocul! ● Muta coada în sus și în jos, lateral și în jurul pentru mișcările capului, corpului răsturnări de situație și un minunat chomping acțiune (activa toate se mută de la o dată pentru total animat de control din figura) ● apăsați și țineți apăsat butonul coadă pentru final epic HOHOTE și realist tremura! ● Este cadoul perfect pentru vârstele de 4 ani și mai ales Lumea Jurassic fanii și cei care iubesc dinozaurii și joc de acțiune! ● Detalii realiste!Epic Roarin' Tyrannosaurus Rex caracteristici autentice, sculptura, articulații mobile, autentice, culoarea și textura realist. ● Epic HOHOTE!Apăsați și țineți apăsat butonul de pe coada pentru final epic HOHOTE și realist tremura! ● Acțiune final!Muta coada o parte în alta, în sus și în jos și în jurul pentru final "Primar Atac" de control din figura!Fi o parte din aventura cu Epic Roarin' Tyrannosaurus Rex inspirat de Lumea Jurassic serie de desene animate, Tabăra Cretacic!Această scară și mai mare dinozaur de acțiune figura caracteristici "Primar de Atac", care permite copiii pentru a controla jocul cu minunat bătălia se mută.Muta coada în sus și în jos, lateral și în jurul pentru mișcările capului, corpului răsturnări de situație și un minunat chomping acțiune (activa toate se mută de la o dată pentru total animat de control din figura).Apăsați și țineți apăsat butonul de pe coada pentru final epic HOHOTE și realist tremura!Dinozaur figura de acțiune, de asemenea, caracteristici autentice, sculptura, articulații mobile, autentice, culoarea și textura realist.Recrea toate luptă epică-scene de acțiune cu acest joc Epic Roarin' Tyrannosaurus Rex—, dar ai grija—Tyrannosaurus Rex are un mare VUIET și chiar mai mari MUSCA!Face un mare cadou pentru vârstele de 4 ani și mai ales fanii din Lumea Jurassic, dinozauri și joc de acțiune!Culorile si decoratiunile pot varia.Pentru mai multe dinozaur distractiv, descărcați Lumea Jurassic Fapte app (Android și iOS) pentru a scana și urmăriți dinozaur veni la viață, zoom in pe dinozauri de aproape, auzi dinozaur hohote, să învețe fapte amuzante dinozaur și mai mult!


  • Tip De Element: Telefoane De Jucarie
  • Caracteristici: Sondare
  • Material: Plastic
  • Brand: Jurassic World Toys
  • Stil: Frustrarea Gratuit
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: dinozaur jucărie, hasbro jucarie, bandai figura, pocoyo jucărie, tyrannosaurus rex, playmobil origine, tastatură de pian, titi, luxuriant de 2 lovense funcția bluetooth, cinema acasă.

Ați putea dori, de asemenea