Noi Multidiag pro TCS CDP R3 /2016. R1 gratuit activă/2017.1 OBDII OBD2 de Diagnosticare Instrument de masina/camion cititor de cod

123.83lei 147.42lei

tcs cdp Bluetooth opțional pentru autoturisme/camioane/Generic instrumentul de diagnosticare

Advatages de produsul nostru:

1. 2014.R2/2015.R3 : Cu Keygen

2014.R3 : Cu Keygen (suport it mai mult rusă locală masini)

2015.R1 : Nu Keygen, ai putea trimite fișierul de activare pentru vânzător de e-mail. (Acceptă unele din 2015 masini noi)

2016.R1 : Gratuit activă, suport unele 2016 anul modele de masini. (Contactati-ne pentru link pentru a descărca)

(Vă rugăm să ne lăsați un mesaj pentru a ne anunța ce CD vrei, altfel ne va trimite în mod aleatoriu)

Dacă CD-ul este rupt sau nu pot citi, sau vrei alte tipuri de software, vă rugăm să contactați cu vânzătorul pentru a obține software-ul link de download.

2.Cu Built-in Bluetooth module, va fi mai bine pentru a utiliza.

4.Un an garanție de calitate, Puternic și în timpul tehnician suport.

5. Aplicabile Masini: Pentru Masina / Camion / Generic.

6. Limbi : Engleză, Cehă, Dansk, Olandeză, Finlandeză, Franceză, Germană, Greacă, Maghiară, Italiană, Norvegiană, Poloneză,

Portugheză, Română, Rusă, Sârbă, Spaniolă, Suomi, Suedeză, Turcă.

Notă:

1. Vă sugerăm să instalați software-ul pe windows XP sau windows 7 pe 32 de biți sistem (dacă cu alt sistem, va fi greu pentru a instala driverul)

2. Nu orice masina modele poate sprijini toate funcția sau pentru tot sistemul,

3. Nu fiecare model de masina sub marca auto poate fi de lucru!!! (dacă cu exact modelul de masina si funcție, vă rugăm să întrebați vânzătorul)

Sfaturi: asigurați-vă că deconectați cablul de internet și dezactiva/dezinstala software anti-virus, atunci când instalați software-ul.

TCS CDP este un mod rapid și de încredere instrument de diagnosticare care servește ca o legătură între vehicul și calculator.Acesta funcționează pe ambele vechi și noi de vehicule.

Cu MASINI, esti capabil de a efectua brand specifice de diagnosticare pentru autoturisme și utilitare ușoare din 1988 încoace.Un total de 47 de marci diferite.Cu CAMIOANE pachet software, vă sunt capabili de a efectua brand specifice de diagnosticare pentru usoare si grele, vehicule comerciale, autobuze și remorci, începând din anul 1995.

Un total de 3nostics, special orientate pentru emisii legate de codurile de eroare.GENERIC este inclus în pachetele de AUTOMOBILE și CAMIOANE.

Funcția multiplexor, 2xHS can (ISO 11898-2), SW CAN (SAE J2411), K/L (ISO 9141-2), VPW (J1850), PWM (J1850), RS485 (J1708), TTL și (SPI, analog in, 5 volt afară).

În serie, putem face următoarele:

1) Citi si sterge codurile de eroare; 2) Citi date direct ;3) setări de Bază ;4) funcția de Scanare ;5) Complet compatibil la eOBD/OBDII standard.

TCS poate face următoarele:

*Specifice fabricării în serie a diagnostica

*Funcția de scanare

*EOBD/OBDII comunicare

*Sisteme De Serial

*Motor

*Aprindere

*Clima

*ABS

*Service resetare

*SRS

*Imobilizator

*Instrument

*Sistem de confort

*Cutie de viteze, etc

ÎNREGISTRATOR DE DATE DE ZBOR

Cu înregistratorul de zbor funcție, puteți înregistra parametrii în timp real, în timp ce sunteți de conducere un vehicul.În timpul înregistrării, puteți, cu o apăsare a unui buton, evidențiați eroare specific, astfel încât să puteți investiga eroare detectate la o dată ulterioară.TCS TCS este echipat cu built-in memorie, eliminând astfel nevoia de a aduce un calculator.Coș de memorie nu include în pachet

INDICATOR DE CULOARE MULTI

Cu indicatorul de culoare multi TCS TCS, aveți control complet al procesului de diagnosticare.Diferite culori și sunet comunică starea și amplasarea indicator vă permite să-l văd de departe.De exemplu, dacă indicatorul alternează între albastru și verde TCS TCS este în comunicare cu unitatea de control a autovehiculului.

TENSIUNEA DE VERIFICARE

Când TCS TCS este conectată la vehicul, unitatea va verifica tensiunea bateriei vehiculului și se adaptează automat la vehicul nivel de tensiune de 12 sau 24 de volți.Dacă tensiunea este prea mare sau prea mică, TCS TCS va avertiza cu atât lumină și sunet și, de asemenea, veți fi alertat prin pictograma bateriei în diagnosticare software-ul nostru.

ȘASIU NUMĂR DE IDENTIFICARE

In MASINILE noastre software, avem o funcție inteligentă care vă permite să citiți numărul de șasiu de vehicul pe care doriți pentru a diagnostica.Acest lucru asigură că dreptul de model și an este selectat automat.În plus, codul de motor pentru vehicule, care sunt de obicei disponibile pe piata, este, de asemenea, selectate în mod automat.

ISS

Sistem inteligent de Scanare (ISS) - scanează prin toate sistemele vehiculului și afișează codurile de eroare care sunt stocate în fiecare sistem.Acest lucru economisește timp și veți obține o privire de ansamblu rapidă a stării reale a întregului vehicul.Atunci când ISS este completă, puteți selecta apoi un sistem de control specifice pentru a analiza rezultatele în continuare.

ISI

Sistem inteligent de Identificare (ISI) identifică și selectează automat tipul de controler care este montat în vehicul.Acest lucru asigură că sesiune de diagnosticare este efectuată corect cu parametrii corect este necesar.

FUNCȚIA DE RAPORT DE

Fila această funcție, va fi capabil de a vedea adaptări și ajustări care sunt posibile pentru un anumit vehicul, fără a avea vehiculul aproape de tine.Împreună cu texte de ajutor ca un ghid, puteți planifica și de a fi eficient în munca ta; chiar și în situații complexe.


  • Certificare: CE
  • Software-Ul De Actualizare: Da
  • Versiune Hardware: Cele mai noi
  • Nume De Brand: tcs cdp
  • Caracteristici Speciale: Bluetooth
  • Versiune Software: 2017/2016/2015 R3
  • Limba: engleză
  • Origine: NC(de Origine)
  • Tip De Element: Cititoare De Coduri De & Instrumente De Scanare

Etichete: OBD2 Scanner, crăciunul, delphi diagnostic ds150e, lansarea x 431, multidiag pro, ds150e, scanner, cutia de siguranțe pin, masina aparate de diagnosticare, outillage.

Yulya Maryny
2021-01-11
5/5
good order
F 150drewbilly
2020-10-25
1/5
Zostałem cheated, purchased interface single-plate, recieved dwupłytowa
Donbevirt
2020-09-29
5/5
Good seller, very recommended!

Ați putea dori, de asemenea