CYCPLUS ANT+ Stick USB Wireless Transmitter Ciclism Biciclete Accesorii USB ANT Biciclete de Calculator Pentru Garmin Wahoo Zwift

28.43lei

CYCPLUS ANT+ Stick USB Wireless Transmitter Ciclism Biciclete Accesorii USB ANT Biciclete de Calculator Pentru Garmin Wahoo Zwift

Caracteristici: ANT+ protocol de comunicații; până la 8 canale.Primi ANT+ semnal și traduce în protocolul USB pentru software-ul de calculator.Conectați portul USB la un computer și de căutare pentru ciclism software, ușor de utilizat.Mini-size și lumină greutate, foarte convenabil de a transporta.

UTILIZARE:

1. Munca cu Bicicleta Trainer software

Suporturi pentru Zwift, PerfPRO, Studio, TrainerRoad etc. În acest caz, Se acceptă orice alt dispozitiv cu ANT+ protocol ca senzor de ritm cardiac, metru de putere, senzor de viteză și cadență.

2. Sincronizare de Date Garmin

Pentru PC, Acesta acceptă Windows și Mac parte.În acest caz, Aceasta nu are suport pentru orice ceas sau calculator de biciclete.

U1

U10


  • Numărul De Model: U1 & U10
  • Origine: NC(de Origine)
  • Cronometru și Accesorii: Wireless Cronometru
  • Certificare: NICI unul
  • Nume De Brand: cycplus

Etichete: rec muntele, bkool, zwift, cycplus senzor, biciclete, accesorii pentru biciclete general, cubrebotas ciclismo, ant farm, calculator personal accesorii, automat watch winder.

Lady Aggie24
2020-12-04
5/5
Well received
Deniskosyakov85
2021-01-06
5/5
Very satisfied arrived quickly and well packaged in a bubble pouch
Echeistovaeja
2020-12-07
5/5
Works properly
Seerofrainbows
2020-12-07
5/5
it connects well works across 5m and connects the Bike comp with the laptop.
Shumkovy
2020-12-10
5/5
Product arrived fast, in good condition and work well.

Ați putea dori, de asemenea