New Sosire Yoga Inversat Scaun, Auxiliar Scaun, Fitness Acasa Mașină De Inversare, Asistat Handstand Echipamente De Fitness

370.95lei 390.48lei

New Sosire Yoga Inversat Scaun, Yoga Auxiliar Scaun, Fitness Acasa Mașină De Inversare, Asistat Handstand Echipamente De Fitness

Dacă picioarele în sus este regele de asane, tronul va fi headstand.Acest lucru inovatoare inversiune de ajutor vă permite să mențină o sigură și stabilă headstand poziție, fără nici un stres pe gât și coloana vertebrală.Yoga scaun handstand poate scuti de griji, viața socială ritmul este rapid, corpul de sub-sănătate a populației crește,Inversat nevoie pentru a consuma o mulțime de energie,Se poate pierde in greutate la fel ca alte sporturi, poate, de asemenea, ajuta organismul circulatia sangelui, pentru a îmbunătăți alimentarea cu sânge la cap.Inversat cinci minute este echivalentul a două ore de somn.

Caracteristici:

Inversat scaun este proiectat ergonomic pentru a face inversat stand simplu și în condiții de siguranță, și gât design-ul este utilizat pentru a preveni accidentări la gât.

Cadru metalic da scaun puternic limita de greutate de până la 330lbs și structură robust.

Moale, perna gros face confortabil pe umăr în timp ce transporta greutatea corpului.

Cu design ergonomic, care deține o postura inversat pentru câteva minute la un moment dat este destul de usor.Puteți să vă păstrați echilibrul efort ținându-yoga bancă.

Yoga Inversiune Banca poate promova circulația sângelui, forma corpului, rămâi sănătos, și mai mult.De asemenea, poate fi folosit pentru a practica diverse exercitii, cum ar fi maini, umeri, și creșterea masei musculare.

U-bază de tip tub stabilirea unui echilibru cadru de sprijin pentru o mai bună securitate și stabilitate.

Yoga auxiliar scaun este fabricat din gros și oțel de înaltă rezistență tub.Este foarte ferm și are un foarte puternic capacitatea portantă.Puteți folosi cu încredere și au o durată lungă de viață.

Robust dublu mânere ajuta să mențină echilibrul.Ajută invertit, fără riscul de alunecare sau răsturnare.

Sa 65mm îngroșat mare umplutură pernă sprijină în ameliorarea vertebrei și disc de compresie în timp ce creșterea circulației

Non-alunecare mat oferă siguranță, precum și stabilitatea.Literalmente evită utilizatorii de la alunecarea peste.

Există multe beneficii spus să vină de la headstand reprezintă, de relief, de la raceli, de întinerire a celulelor creierului etc. Noastre de Yoga Inversat Scaun este cel mai sigur mod de a face o headstand.Capul și gâtul sunt eliberate fără prejudiciu sau tulpina.

Cu Headstand Antrenor, puteți practica o gamă largă de numărul de poziții de inversiune în care un seif și stabil, fără subliniind coloanei vertebrale sau a gâtului.Este foarte ușor pentru a ridica headstand. suport cu headstand. suport astfel încât să puteți experimenta, de asemenea, avantaje de headstand. suport, ca un novice yoghin.Beneficii: Oferă încredere de incepatori pentru a ridica picioarele lor la cer și să profite de sirsasana.Mai profesioniști experimentați se pot contesta si distreaza-te dincolo lor înainte de exercițiu proaspete variante de inversiuni.Acesta oferă suport pentru umeri, cu o suprafață netedă de piele PU umplutură.Foarte ușor pentru a demonta sau magazin în casa ta.Au un efect pozitiv asupra circulației sângelui, digestia, întăresc sistemul imunitar, energizant si calmant creier.


  • Origine: NC(de Origine)
  • Greutate: 4.5 kg
  • Numele: Yoga Inversat Scaun
  • Numărul De Model: Yoga Inversat Scaun
  • Dimensiune: 67*44*37 cm
  • culoare: Negru, Rosu
  • Cadru: OȚEL
  • Portante: 250kg

Etichete: ieftine cizme inversiune, greutate masa, yoga pentru picioare feetup, gaura văzut pentru aluminiu, barul de acasa, invertio inversiune de masă, saltea yoga, gonflabile wipeout, sac de fasole, ușa sport.

Baranovski A W
2020-10-14
5/5
The chair is very pleased, though the package with the bolts broke, but nothing was lost. Thank you so much!
Natalya04 72
2021-01-22
3/5
With chair all is OK, but very long delivery, first 1 track number, then different. And packing leaves much to be desired. Inside the box details in free movement, of course scratched against each other. But the accessories are all in the kit. Collected a chair for 15'
V Shumbar
2021-01-29
5/5
I want to share the opinion about the purchase. For a very long time there was a parcel. Got it! The chair came in a box, everything in integrity, every detail was wrapped. The staff was very good. I gathered quickly, everything is quite high quality. Seller recommend!

Ați putea dori, de asemenea