50 buc Dublu Ace Lama Pentru Permanent Eeybrow ac tatuaj sfaturi Manual de Frumusete Machiaj microblading lame de ceață spranceana

28.43lei

Descriere Produs

Caracteristici:

Cantitate:50 BUC.

Bine ambalate cu saci individuali.

În condiții de siguranță și durabile.

Ace ascuțite și elastic, face linia spranceana frumos.

Material: Otel Inoxidabil 316L.

Pe lama have15 ace.

Diametru de fiecare ac: 0,3 mm.

Detalii livrare

În general, cele mai multe dintre produsele noastre sunt in stoc.Comanda dvs. va fi livrat în termen de 24~48 de ore de afaceri, după ce plata dvs. este completă.

Vă rugăm să asigurați-vă că pentru a lăsa corect adresa de livrare și număr de telefon disponibil pentru comanda.Este foarte important pentru livrare.Dacă livrarea nu a reușit pentru că a-ți greșit adresa sau numar de telefon gresit, toate costurile suportate este angajat de tine.

Termeni de vânzări

Plata pe care ați făcut-o nu includ orice taxă vamală și de la distanță taxele de livrare.Compania noastra nu ia nici taxe în țara de destinație.

Suntem încercarea de a ajuta pentru a minimiza sau de a evita GST, V. A. T sau orice alte taxe la import.Dar nu putem garanta nici o taxă, pentru că asta depinde de politica țării.Deși custom clearance-ul este de nici unul dintre responsabilitatea noastră, avem, de asemenea, va face tot posibilul pentru a vă ajuta în conformitate cu nostru de 7 ani exportul de experiențe.

Despre noi

avem cele mai competitive de preț și cele mai bune servicii pentru a sprijini clienții noștri en-gros.

Contactati-ne

Vom încerca noastre cele mai bune pentru a răspunde la e-mail cât mai curând posibil.

În comună avem nevoie de 1-2 zile lucrătoare pentru a ne da un răspuns.Dacă nu primiți nici un răspuns de la noi, vă rugăm să verificați adresa dvs. de email asigurarea ta poștală poate primi e-mail de la .

În e-mail ISP filtrele de SPAM setări, nu va fi posibil să nu fi capabil de a primi răspunsurile noastre; dacă aveți probleme la primirea e-mailurile noastre, poate fi necesar să utilizați un alt cont de e-mail pentru a ne contacta.


  • Numărul De Model: 15 pini
  • Tip: Ac Tatuaj
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: 137 set placă turnantă, 3 5 miopie, lentile, 2 3mm apa perla, 35w bec led biciclete, 100w, difuzor 12cm, 3d împletit pălării, a3 lumina tampoane sac, 4xl bărbați de crăciun, 303 capsulă hindi.

Nd Elliott
2021-01-13
4/5
They took a little longer than I said, but all right, what I asked for came in. Thank you very much
Levina Lyubov
2020-12-19
5/5
Super is my second buy and came super fast.

Ați putea dori, de asemenea