Mână a avut Loc Refractometru Antigel Auto Motor Lichid de Glicol Punct Baterie de Masina de Congelare Antigel ATC Tester Instrument de 25% reducere

36.20lei 48.29lei

Mână a avut Loc Refractometru Antigel Auto Motor Lichid de Glicol Punct Baterie de Masina de Congelare Antigel ATC Tester Instrument de Etilen-Glicol: -50°C-0°C (0--70% ) Propilen Glicol : -50°C-0°C(0--70%) Factor de Rezoluție: de la 5°C, 5%, (ATC) de Compensare a Temperaturii Intervalul:10°C-30°C Domeniul de Vedere Descriere: Intermediar scară: (ETILEN GLICOL) Etilen-glicol antigel punctul de îngheț. (PROPILEN GLICOL) Propilen glicol antigel de tip punct de congelare.Stânga scară: (LICHIDUL din BATERIE) Baterie lichid de greutate specifică. 1.15 ~ 1.20 pentru a fi perceput 1.20 ~ 1.25 putere suficient de 1.25 ~ 1.30 suficientă putere scala din Dreapta: soluție de spălat geamuri punctul de îngheț în Primul rând, principiul: instrumentul poate măsura antigel si sticla agent de curățare punctul de îngheț, proporția de plumb-acid de baterie cu electrolit.De compensare a temperaturii dispozitiv este inclus pentru a asigura măsurarea este simplu și convenabil, pentru a asigura măsurarea precisă în 10oC ~ 30oC temperatura mediului ambiant.Principiul de bază este de a utiliza total reflecție critică unghiul metodă pentru a măsura indicele de refracție a soluției, și apoi calibrarea lichid măsurată de concentrare și performanțele sale.Datorită principiului său de încredere, exacte, pentru a satisface nevoile reale, sunt de dimensiuni mici, greutate redusa, frumos în aparență, ușor de utilizat, acesta este utilizat pe scară largă în industria de automobile. 1, nu în umiditate relativă a aerului de peste 85% din inelul oglindă în plasament pe termen lung, astfel încât să nu afecteze sistemul optic. 2, nu ajunge în lichid și apă buton de reglare și ocular, astfel încât să nu deteriora componentele interne. 3, nu salt și coliziune, astfel încât să nu deteriora instrumentul de precizie. 4, imediat după utilizare cu o cârpă curată pentru a prismei și refracție placa ștergeți lumina net. 1)1 x Refractometru 2) x 1 pipeta 3)1x manual de utilizare 4)1x mini șurubelniță 5)1 x pânză de curățare Notă : acest produs fără cutie de vânzare cu amănuntul .


 • Brix Min. Div.: Normal
 • Utilizare: Concentrația
 • Precizie De Măsurare: Normal
 • Greutate: normal
 • Origine: NC(de Origine)
 • Min. Div.: Normal
 • Numărul De Model: RF005
 • Dimensiune: normal
 • Interval De Măsurare: -50C-0C
 • Nume De Brand: JUANJUAN
 • Certificare: NICI unul
 • Brix Gama: Normal

Etichete: metru de zahăr, chiller glicol, refractometru alcool europa, atc refractometru, ancel, multimetru digital profesional tester, autocolant auto, antigel și lichid de răcire de testare, portabil miere refractometru, antic apicultura instrumente.

Kolyanvor
2021-01-19
5/5
The device got, everything is fine. Rupture Russia did not spoil anything)) I recommend the seller.
Wowa 1970
2020-12-19
5/5
The product corresponds to the description. Arrived on time (before Khabarovsk in a month). Thanks seller

Ați putea dori, de asemenea