Wholesale30pcs/lot Bună Rezistență Acrilice Ceas Titularului Ceas Display Stand Clar Bijuterii Display Rack Raft Vitrina

98.77lei 105.07lei

Detaliu:

Ceas Stand Dimensiuni:

Total inaltime 9,5 cm;

Dimensiunea de bază:3.5 cm(w)x 5.5 cm(L);

C guler dimensiune:7cm(L) x 3.5 cm(W) x 1.5 cm(D)

Pachetul include 30buc ceas de afișare standuri

Produse personalizate și de imprimare logo-ul imagine

Atâta timp cât ai comandat 1 bucata noastră de produse ,vă puteți personaliza stilul și dimensiunea , puteți imprima logo-ul dvs. și de imagine, de asemenea .

Vă rugăm să vă consultați-ne în primul rând , dacă aveți nevoie de a personaliza și imprima logo-ul , vă vom oferi citat ca dvs. cerință și cantitatea de comandă .Apoi, puteți plăti pentru logo-ul de imprimare de cost sau alte addtive cost .

Trebuie să vă spun că în primul rând :

(1) pretul afisat este doar prețul, fără de imprimare logo-ul nostru design de produs .

(2) Dacă nu plătiți pentru logo-ul de imprimare cost sau addtive personalizare preț , ne va trimite la tine, fără de imprimare logo-ul nostru design original .

Ceea ce vezi este ceea ce veți obține

Plata A. de Plată este de așteptat să fie primite în termen de 3 zile de licitații de aproape.

B.Escrow nostru este de preferat metoda de plata, vom accepta, de asemenea, diferite plăți de către T/T,Western union, Money gram și alții de mai jos.

Reveni și politica de Schimb

Oferim serviciu de 100%, dacă pentru orice motiv nu sunteți mulțumit ,poți returna produsul în starea sa originală pentru o rambursare sau un schimb.vă rugăm să ne contactați pentru detalii, Ne vom întoarce toți banii, cu excepția taxelor de transport după ce vom primi returna produsele.

Feedback politica

Noi vă va oferi feedback-ul pozitiv după ce plata este primită, Pentru a promova un sănătos Ali comunitate, sperăm că vă va face același lucru pentru noi.Vrem să înțelegem că avem valoare, client service enorm.Dacă ai vreo nemulțumire, vă rugăm să ne dea posibilitatea de a rezolva problema pentru tine înainte de a ne lăsa un feedback negativ.Suntem siguri că există întotdeauna o soluție.

Transport

A. Ne vor trimite produsele în termen de 3 zile lucrătoare de la sistemul confirmă plata;

B. Picătură de transport maritim: oferim picătură de transport maritim, pls trimite-ne dvs. de client corectă de expediere a adăuga atunci când plasați comanda;

C. pentru cele mai multe produse oferim transport gratuit ,dar tu ar trebui să acorde o atenție la acest lucru înainte de a cumpăra .

D. Timp de tranzit: timp de Tranzit variază în funcție de diferite metode de transport.


  • Material: Acril
  • Bijuterii De Ambalare Și De Afișare De Tip: Cazuri Și Afișează
  • Numărul De Model: FL20141014053C
  • Înălțime Element: 9.5cminch
  • Lățime Produs: 5.5cminch
  • Caracteristicile Produsului: De Înaltă Calitate
  • Articol Greutate: 20g
  • Element De Lungime: 3.5cminch

Etichete: display raft, suport stativ wacom, display inel stea, acrilic ceas de buzunar, display stand de bijuterii, acryl display, colier acrilic caz de afișare, bijuterii elegante standuri, display vitrina, mingea display stand.

Katy 2107
2021-01-11
4/5
Different color plastic

Ați putea dori, de asemenea