Motocicleta Chrome 12" Ape Hanger Ghidon 1-1/4" Pentru Harley-Davidson Touring FLHT Electra Glide FLHTC 82-17

505.72lei 857.19lei

Motocicleta Chrome 12" Ape Hanger Ghidon 1-1/4" Pentru Harley-Davidson modele Touring 82-17

Vă rugăm să vă Asigurați Motocicleta este în nostru de compatibilitate.

Detalii Produs

Aftermarket 100% de brand nou

Culoare: Crom

Material: Fier

Dimensiuni: Cum se arată în imagine

12" rise. 11" matura înapoi. 1 1/4"-diametru.Centrul de secțiune se îngustează la 1", astfel încât standard ghidon controale se potrivesc.

3-1/2 " la centrul de moletat, pentru firma de montaj.

37" lat de la vârf la vârf.

Vino cu forate găuri de cabluri.

Montarea

Se potriveste pentru Harley-Davidson modele Touring, Seminte, Ambalatori, FLHT, FLHTC din 1982 până în prezent, inclusiv.

Poate lucra pe throttle-by-wire modele cu montaj personalizat și orice aplicație particularizată.

Cumpărătorul trebuie să verifice aplicarea în funcție de măsurare de mai sus.

Pachetul Inclus

1 x Ghidon

Despre fiscale Personalizate:

Taxe de Import, impozite și taxe nu sunt incluse în prețul sau taxele de transport.Aceste taxe sunt responsabilitatea cumpărătorului.Vă rugăm să verificați cu țara biroului vamal pentru a determina ce aceste costuri suplimentare vor fi înainte de licitare.

Despre Livrare: de Obicei, Elementul va fi livrat în termen de 2 zi lucrătoare după plata clearance-ul.Putem furniza gratuit servicii de transport maritim, prin utilizarea China Post Air Mail (CPAM).Fiecare pachet este trimis prin scrisoare Postsince este mai sigur.Metode de plata: acceptam Alipay aici.Toate cardurile de credit sunt acceptate prin sigure .Garanție vine cu o garanție de un an .Vă rugăm să ne contactați pentru o reparație sau o întoarcere dacă orice defectives .Se întoarce în cazul În care elementul este defect, vă rugăm să ne informați în termen de 30 de zile de la primire, vom aranja reship sau de restituire.Cumpărătorii trebuie să plătească pentru costul de returnare și vom plăti costul pentru rese Feedback-ul Dacă nu suntem mulțumiți cu produsul sau serviciul ,vă rugăm să contactați-ne și nu ne dau negativ sau netural feedback-ul,trebuie să oferi o soluție satisfăcătoare.Am răspuns mereu la mesaje în termen de 2 zile lucratoare (liber în week-end).Dacă nu obține un răspuns de la noi, atunci vă rugăm să verificați folderul junk sau spam în cutia poștală.


  • Motobike Face: Harley-Davidson
  • Nume De Brand: TCMT
  • Model NR.: XF161029-E-12
  • Origine: NC(de Origine)

Etichete: logitech g305 violet, electra glide, trageți ghidon harley davidson, harley davidson, rucsac copil unicorn, Pcx 125, bicicleta ghidon stem transport gratuit, cafe racer corect, ape hanger harley, ape hanger.

Ați putea dori, de asemenea