Pat Cusătură De Umplere Pat Pod Saltele Decalaj Conector Twin Regelui Converter Kit De Pat Gap Filler Pentru Oaspeți Saltea De Pat

52.03lei 65.05lei

Puncte:

1、1. All-in-one pat dublarea sistem, și conectați saltele pentru a crea un pat king-size, atunci când este necesar, cu acest all-in-one kit de conversie.Vă puteți alătura orice două combinații de paturi, pentru a forma un pat mare!

2、2. Ușor de instalare.Oricând ai nevoie pentru a crea un pat mai mare, pur și simplu pune-ți două saltele alăturate.Loc de pat o punte între cele două paturi de a umple golurile și de a asigura paturi cu împreună conecta paturi!

3、3. Calitate Premium. Sleep confortabil cu all-in-one set care consultă un pat de înaltă calitate decalaj de umplere cu spumă cu pânză de sosire, timp de pat curea joiner și sac de depozitare cu manualul de instalare.

4、4. Comoditatea și depozitare ușoară.Ideal pentru configurarea paturi pentru camere copii, bebelusi pensiuni și case de vacanță.A crea un pat matrimonial sau separate pentru bagaj pentru saltele gemene!

5、5. Pat dublu conector curea.Vine cu un despre 33ft la pat timp de curea să dețină saltele de siguranță în loc, astfel încât acestea nu va aluneca sau muta sleep în afară atunci când sleep nu de noapte și de calitate corespunzătoare trezire odihnă și de oaspeți de calitate.

Descriere:

1. All-in-one pat dublarea sistem, și conectați saltele pentru a crea un pat king-size, atunci când este necesar, cu acest all-in-one kit de conversie.Vă puteți alătura orice două combinații de paturi, pentru a forma un pat mare!

2. Ușor de instalare.Oricând ai nevoie pentru a crea un pat mai mare, pur și simplu pune-ți două saltele alăturate.Loc de pat o punte între cele două paturi de a umple golurile și de a asigura paturi cu împreună conecta paturi!

3. Calitate Premium. Sleep confortabil cu all-in-one set care consultă un pat de înaltă calitate decalaj de umplere cu spumă cu pânză de sosire, timp de pat curea joiner și sac de depozitare cu manualul de instalare.

4. Comoditatea și depozitare ușoară.Ideal pentru configurarea paturi pentru camere copii, bebelusi pensiuni și case de vacanță.A crea un pat matrimonial sau separate pentru bagaj pentru saltele gemene!

5. Pat dublu conector curea.Vine cu un despre 33ft la pat timp de curea să dețină saltele de siguranță în loc, astfel încât acestea nu va aluneca sau muta sleep în afară atunci când sleep nu de noapte și de calitate corespunzătoare trezire odihnă și de oaspeți de calitate.

Caietul de sarcini:

Nume: Pat Cusătură De Umplere

Dimensiune: 200*20*5 cm/78.74*7.87*1.97 inch

Conexiune curea: aproximativ 5cm/1.97 inch

Material: tesatura, spumă de bumbac, chingi

Lista De Ambalare:

Pat Cusătură De Umplere*1

Pachet*1

Sac De Depozitare*1


  • Produs: Baia Generală De Butoi
  • Origine: NC(de Origine)
  • Material: Alte
  • Caracteristică: Eco-Friendly
  • Grupa De Vârstă: Adulți

Etichete: pat conector, rezervorului de cerneală, moai sla, saltele futon, fata de ceață, leneș șezlong, pat decalaj, pentru baie și saună, baie de ori, piciorul pană.

Ați putea dori, de asemenea